Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα για τον Δεκαπενταύγουστο

Kostas Tsiaras ipourgos

 

«Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για την Oρθοδοξία, για τον Ελληνισμό, αλλά και για όλους τους Έλληνες απανταχού της γης. Μια μέρα που υπενθυμίζει την αδιάψευστη αλήθεια που διδάσκει η Ορθόδοξη πίστη μας και, ταυτόχρονα, μας δίνει τη δύναμη, παρά τις αντιξοότητες, να ατενίσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες, που σύσσωμος ο κρατικός μηχανισμός δίνει τη μάχη για να προστατεύσει τις ζωές και τις περιουσίες που απειλούνται από την πύρινη λαίλαπα στην Εύβοια, οι Έλληνες στρέφουμε τη σκέψη μας στους Πυροσβέστες, τους χειριστές των εναέριων μέσων πυρόσβεσης και τους εθελοντές που δίνουν με αυταπάρνηση τη μάχη με τις φλόγες, και εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στη βοήθεια της Υπεραγίας Θεοτόκου ώστε να μην θρηνήσουμε άλλες καταστροφές.

Με τη βοήθεια της Παναγίας, όλα θα πάνε καλά, ώστε οι Έλληνες, ασφαλείς, να γιορτάσουμε την μεγάλη γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στις Καρδιτσιώτισες και τους Καρδιτσιώτες, αλλά και σε όσους επέλεξαν να βρεθούν στον τόπο μας τούτες τις Άγιες Ημέρες για να περάσουν τον Δεκαπενταύγουστο, εύχομαι από καρδιάς, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!»




Total
0
Shares
Previous Article
asimina Skondra 2019 slide

Ευχές από τη Βουλευτή Καρδίτσας Α. Σκόνδρα για τον Δεκαπενταύγουστο

Next Article
larisa aviano 1

Αδελφοποιημένες πόλεις Λάρισα και Αβιάνο της Ιταλίας