Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του Βουλευτή Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας Γ. Κωτσού για τον Δεκαπενταύγουστο

Επισκέψεις του υποψ. Βουλευτή Ν. Καρδίτσας της ΝΔ Γιώργου Κωτσού

 

Με πλήθος πανηγυριών και θρησκευτικών εκδηλώσεων, ο Ορθόδοξος Ελληνισμός τιμά σε ολόκληρη την Υφήλιο τη Μεγάλη Γιορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στη χώρα μας φέτος, πολλοί συμπατριώτες μας δυστυχώς βιώνουν δυσάρεστες καταστάσεις που έχουν δημιουργήσει οι μεγάλες επικίνδυνες πυρκαγιές οι οποίες έχουν απειλήσει πόλεις και χωριά.

Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχουμε θρηνήσει θύματα, γεγονός που έχει άμεση σχέση με τον ηρωισμό και την αυταπάρνηση που ασκούν το λειτούργημά τους οι πυροσβέστες, οι δυνάμεις ασφαλείας της πατρίδας μας, αλλά και απλοί πολίτες εθελοντές.

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και την στήριξή μου σε αυτούς τους ανθρώπους διότι με κίνδυνο της ζωής τους, παλεύουν μέρα νύχτα με την φωτιά για να διασώσουν τους πληγέντες και τις περιουσίες τους.

Επιπλέον, υπογραμμίζω την απόλυτη εμπιστοσύνη μου στη πολιτική ηγεσία και στους αρμόδιους κρατικούς λειτουργούς που αυτές τις ημέρες δίνουν συνεχείς σκληρές μάχες με τα στοιχεία της φύσης!

Με βάση τον πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας των εκτεταμένων επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών, θεωρώ ότι μέχρι στιγμής έχουν επιτελέσει στο έπακρο το καθήκον τους απέναντι στη χώρα και την κοινωνία.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλες τις Καρδιτσιώτισσες και στους Καρδιτσιώτες, μα και στους χιλιάδες επισκέπτες που επέλεξαν το Νομό μας για να γιορτάσουν τον Δεκαπενταύγουστο, Χρόνια Πολλά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.




Total
0
Shares
Previous Article
anemogennitries 1

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος – μεγάλη καταστροφή

Next Article
asimina Skondra 2019 slide

Ευχές από τη Βουλευτή Καρδίτσας Α. Σκόνδρα για τον Δεκαπενταύγουστο

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…