Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του Βουλευτή Καρδίτσας Σπ. Λάππα για το Πάσχα

Για τις Πασχαλινές μέρες εύχομαι από καρδιάς στους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες
spyroslappas

Μήνυμα του Βουλευτή Καρδίτσας Σπ. Λάππα για το Πάσχα

Για τις Πασχαλινές μέρες εύχομαι από καρδιάς στους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Στη πρωτοφανή δοκιμασία που περνά ολόκληρη η ανθρωπότητα, αλλά και η χώρα μας, η φετινή Ανάσταση ας μας γεμίσει με αυτοπεποίθηση, θάρρος, κουράγιο, υπομονή, πίστη στη δύναμη της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης.

Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε, ευχόμαστε καλή δύναμη σε όσους δίνουν τη μάχη κατά της ασθένειας και στους πολίτες που περνούν αυτό το «Πάσχα μοναξιάς» μόνοι τους, σε σπίτια και νοσοκομεία.

Στηρίζουμε και ευγνωμονούμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, οι οποίοι σαν τον ήρωα της «Πανούκλας» του Καμύ Dr. Reux, στην πρώτη γραμμή, δίνουν τιτάνια μάχη για την δημόσια υγεία και το δημόσιο σύστημα υγείας. Η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη, γι αυτό οι ευχές μας για υγεία, προσωπική και των οικείων τους, έχει ιδιαίτερη σημασία σαν ύστατη υποχρέωσή μας απέναντί τους.

Το φως της Ανάστασης να πλημμυρίσει τις καρδιές μας με αγάπη και σεβασμό προς το συνάνθρωπο, τον πόνο και τις ανάγκες του.

Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες.

Να πορευτούμε ΟΛΟΙ  με υγεία και με αισιοδοξία.

Να «Μείνουμε Όρθιοι» και δυνατοί, με προσδοκία και ελπίδα σύντομα οι ζωές μας να επανέλθουν σε ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον.

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε συνθήκες πανδημίας να γίνει αφορμή για αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση, προϋπόθεση για την προκοπή και την ευημερία της πατρίδας μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ Ε. ΛΑΠΠΑΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΥΡΙΖΑ




Total
0
Shares
Previous Article
tsiaras kostas 1

Μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα για το Πάσχα

Next Article
efxes pasxa 2020

Πασχαλινές ευχές από το mouzakinews.gr