Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2020  

giatroi

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2020

Σε μήνυμα του με αφορμή τον εορτασμό της  Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας 2020,  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αναφέρει:

« Ο εορτασμός της Παγκόσμια Ημέρας Υγείας φέτος συμπίπτει με  μια πρωτόγνωρη για τη χώρα και όλη την ανθρωπότητα υγειονομική κρίση, με συνέπειες που είναι πολύ δύσκολο να  προβλεφθούν και να χαρτογραφηθούν για τη δημόσια υγεία, την κοινωνία, την οικονομία, τον τρόπο ζωής μας όπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα. Στην πρώτη γραμμή αυτής της σκληρής μάχης απέναντι στον αόρατο αλλά όχι ανίκητο εχθρό στέκεται το υγειονομικό μας προσωπικό:  νοσηλευτές και  νοσηλεύτριες, γιατροί, εργαστηριακοί , βοηθητικό προσωπικό που με  ηρωισμό και αντοχή, στέκονται στη θέση τους και σηκώνουν μεγάλο βάρος και ευθύνη σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΕΚΑΒ. Σε όλους αυτούς χρωστάμε κάθε μέρα και ειδικά σήμερα ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και προς όλους αυτούς οφείλουμε να δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας σε καθημερινή βάση. Όσο εμείς Μένουμε Σπίτι, εκφράζουμε έμπρακτα το σεβασμό, την εκτίμηση και την υποστήριξη μας στον ιερό αγώνα τους να προστατέψουν τη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή».

«Ο έπαινος ανήκει στον άνθρωπο που είναι πραγματικά στην αρένα, με πρόσωπο γεμάτο ιδρώτα και αίμα. Που έχει όμως ενθουσιασμό και αφοσίωση. Γιατί ξοδεύει τον εαυτό του σε ένα άξιο σκοπό» Θ. Ρούσβελτ.




Total
0
Shares
Previous Article
agorastos nero

Η περιφέρεια Θεσσαλίας απαντά με σχέδιο από το μέλλον για τη βιώσιμη γεωργία και τη διαχείριση του νερού στη Θεσσαλία

Next Article
panelladikes

Πανελλαδικές: Σε ποια ύλη θα εξεταστούν οι υποψήφιοι - Πότε θα γίνουν