Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του Κώστα Τσιάρα για τον δεκαπενταύγουστο

Μήνυμα του Βουλευτή Καρδίτσας & Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

.

Μήνυμα του Βουλευτή Καρδίτσας & Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τσιάρα

Το πρόσωπο της Παναγίας μας παραμένει το σταθερό σημείο αναφοράς της ελληνορθόδοξης παράδοσης και συνεχίζει να συνδέεται άρρηκτα με τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορικής πορείας της πατρίδας μας. Στην Παναγία, άλλωστε, ειδικά στις μεγαλύτερες προκλήσεις του, ο λαός μας συνεχίζει να ακουμπά τον πόνο, τις αγωνίες, τις ελπίδες και τις προσευχές του.

Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα για τη Χριστιανοσύνη και  την Ορθοδοξία, αλλά και για ολόκληρο τον Ελληνισμό, που καμαρώνει πλέον ελεύθερους τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς μας.

Η σημερινή εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που πανηγυρίζεται στα αναρίθμητα μικρά και μεγάλα προσκυνήματα της πατρίδα μας, όμως, αποτελεί ταυτόχρονα μια μοναδική ευκαιρία για κάθε πιστό. Μια ευκαιρία να αναλογιστούμε και να διαπιστώσουμε την αδιάψευστη αλήθεια που διδάσκει η Ορθόδοξη πίστη μας. Την αξία της αλληλεγγύης, τη δύναμη της ομοψυχίας και της ενότητας.  Γιατί, παρά τις δυσκολίες – που δυστυχώς μεγάλωσαν τον τελευταίο καιρό -, με τη βοήθεια και τη δύναμη της Παναγίας, οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε ξανά.

Σε όλες τις Καρδιτισώτισες και τους Καρδιτσιώτες, αλλά και σε όσους επέλεξαν να βρεθούν στον τόπο μας τούτες τις Άγιες Ημέρες για να περάσουν τον Δεκαπενταύγουστο και να γνωρίσουν τις ιδιαίτερες παραδόσεις της πατρίδας μας, εύχομαι από καρδιάς, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!




Total
0
Shares
Previous Article

Η διασκέδαση σήμερα 15 Αυγούστου είναι στο Bodega Μουζάκι

Next Article

Με λαμπρότητα ο 15αύγουστος στην Παναγιά Βασίλισσα