Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αναστάσιμο μήνυμα του Δημάρχου Μουζακίου & Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας Γιώργου Κωτσού

 

Τα τελευταία χρόνια η πλειονότητα του λαού μας βιώνει μια άνευ προηγουμένου πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, που τον έχει εξουθενώσει, στερώντας του το χαμόγελο και την αισιοδοξία του για το μέλλον!

Τα μέτρα που εφαρμόζονται είναι ανελέητα φορομπηχτικά και έχουν φτωχοποιήσει εκατομμύρια Έλληνες, σε σημείο που πολλοί από αυτούς να μην διαθέτουν πια τη δυνατότητα να γιορτάσουν το φετινό Πάσχα.

Σε αυτό το ζοφερό τοπίο, δυστυχώς προστέθηκαν οι δυσάρεστες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα, αλλά και η συνεχής αύξηση της εγκληματικότητας σε ολόκληρη τη χώρα, σκορπίζοντας το αίσθημα της ανασφάλειας σε όλη την κοινωνία.

Αυτή η τραγική κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί, διότι είναι απαράδεκτη και εντελώς άδικη για τον πραγματικά ευλογημένο τόπο μας, ο οποίος σίγουρα αξίζει πολύ καλύτερης τύχης!

Η ριζικές αλλαγές στις λανθασμένες ασκούμενες πολιτικές σε όλους τους τομείς της κοινωνικοοικονομικής ζωής είναι επιβεβλημένες.   

Την φτώχεια και την απελπισία θα πρέπει να διαδεχθούν επιτέλους η δημιουργικότητα και η αληθινή ελπίδα άρσης του επικίνδυνου αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει η Πατρίδα μας!

Ο Θεάνθρωπος Ιησούς, με την Υπέρτατη Θυσία του στον Σταυρό του Μαρτυρίου, μας δίδαξε ότι στην Αιώνια Μάχη για την επικράτηση της Αλήθειας στον κόσμο. Μετά τα Πάθη, έρχεται πάντα η Ανάσταση!

Το Μήνυμα της Ανάστασης είναι ξεκάθαρο. Ας έρθουμε όλοι πιο κοντά αυτές τις Άγιες μέρες!

Ας βοηθήσουμε τους ανήμπορους συνανθρώπους μας κι ας ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε από κοινού για την σωτήρια αλλαγή πορείας της καταταλαιπωρημένης, από την σοβούσα κρίση, κοινωνίας μας.

Με ομόνοια, αγάπη και ειλικρινή συνεργασία, μπορούμε να  επιτύχουμε όλους τους στόχους που είναι αναγκαίοι για την εθνική μας Ανάταση!

Εύχομαι από καρδιάς, σε όλες και όλους σας καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά, με υγεία, δύναμη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία! 




Total
0
Shares
Previous Article

Οι Απόδημοι Θεσσαλοί στο 1ο Συμπόσιο νέων πολιτών «Hellenic Youth in Action»

Next Article

Πασχαλινές ευχές της Πανθεσσαλικής Στέγης

Related Posts

2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”