Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του Δημάρχου Δήμου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

stathis 1

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι ολόψυχα στην κάθε μαθήτρια και στον κάθε μαθητή, να πετύχετε τους στόχους σας.

Εφέτος οι εξετάσεις διεξάγονται σε ιδιαίτερες για εσάς συνθήκες καθώς όλοι μας βιώσαμε τις πρωτόγνωρες επιπτώσεις της πανδημίας. Ωστόσο έχω την πεποίθηση ότι οι δυσκολίες αυτές δε θα αποτελέσουν εμπόδιο αλλά εφαλτήριο για την προσωπική σας ψυχική ενδυνάμωση.

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία δοκιμασία που θα αντιμετωπίσετε, σε μια πορεία ζωής που διαμορφώνεται από τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται συνεχώς σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Ωστόσο για το λόγο αυτό καλείστε να ολοκληρώσετε την προσπάθειά σας με ψυχραιμία και χωρίς άγχος. Η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι μεν σημαντική, ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο και είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν ακόμη πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας που αν τις αξιοποιήσετε θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρα σας.

Σας εύχομαι καλή δύναμη, όπως και στους γονείς σας που μέσα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, στηρίζουν τις προσπάθειές σας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σας σε κάθε βήμα.

Καλή επιτυχία!

Ο Δήμαρχος Δήμου Μουζακίου

Φάνης Δ. Στάθης




Total
0
Shares
Previous Article
mixanimata kathariotitas Karditsas

Εξοπλίζεται η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας

Next Article
agorastos 14

Δημοπρατεί τη μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία περιοχών του Πάμισου Ποταμού η Περιφέρεια Θεσσαλίας