Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου για τη νέα σχολική χρονιά

nousios kosths

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου για τη νέα σχολική χρονιά

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ανοίγει και φέτος η αυλαία της καινούριας σχολικής χρονιάς για χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες και στην Π.Ε Καρδίτσας. Και αυτό το σχολικό έτος αναμένεται να έχει ιδιαιτερότητες λόγω της πανδημίας του covid -19. Ωστόσο διαθέτουμε πλέον και εμπειρία, αλλά και ‘’όπλα’’, ώστε  η επιστροφή στα θρανία να είναι απόλυτα ασφαλής και να διεξάγεται απρόσκοπτα η εκπαιδευτική διαδικασία.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες , άλλη μια χρονιά γεμάτη ευκαιρίες για νέες γνώσεις,  νέες εμπειρίες, νέες φιλίες βρίσκεται μπροστά σας. Άλλη μια χρονιά που θα θέσετε νέους στόχους και θα θέσετε τις βάσεις για την πραγματοποίησή τους αρχίζει τώρα.

Αρωγοί στην προσπάθειά σας αυτή είναι οι γονείς σας και οι εκπαιδευτικοί, που δίνουν το δικό τους αγώνα για να σας μεταδώσουν, γνώσεις, αξίες και δύναμη για να προχωρήσετε.

Αλλά και η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι έτοιμη να συνδράμει στην επίλυση τυχόν προβλημάτων μέσα από συνεργασία με τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Και όπως έχει επισημάνει ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός η εκπαίδευση χτίζει το μέλλον και αποτελεί την πιο σημαντική επένδυση για όλους μας.

Εύχομαι λοιπόν σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες να αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία που τους δίνει το σχολείο, και να ανταποκριθούν με επιτυχία στη διπλή πρόκληση: της κατάκτησης της γνώσης και της υγειονομικής ασφάλειας.

Εύχομαι στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς δύναμη και αντοχή στο πολύπλευρο και σημαντικό έργο τους.

Καλή πρόοδο σε όλους.




Total
0
Shares
Previous Article
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα - Κώστας Τσιάρας

Μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ Κ. Τσιάρα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 

Next Article
Ευχαριστήρια Ανακοίνωση ΑΟ Μαγούλας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΟ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

Related Posts