Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα των μαθητών της Β’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Πύλης και Νηπιαγωγείου Πύλης για την Πανελλήνια μέρα κατά της σχολικής βίας και εκφοβισμού

sxolikos ekfoviasmos Pyli

Μήνυμα των μαθητών της Β’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Πύλης και Νηπιαγωγείου Πύλης για την Πανελλήνια μέρα κατά της σχολικής βίας και εκφοβισμού

 Επί τη ευκαιρία της πανελλήνιας μέρας κατά της σχολικής βίας την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 11π. μ.  οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Πύλης, καθώς και του Νηπιαγωγείου Πύλης  συνοδευόμενα από τους δασκάλους τους, πραγματοποίησαν εκδήλωση μπροστά στο Δημαρχείο Πύλης.

 Οι μαθητές και οι μαθήτριες των παραπάνω Σχολείων συμμετέχοντας σε αυτήν την μέρα, κρατούσαν στα χέρια τους πολύχρωμα μπαλόνια ενώ  μερικά εξ’ αυτών είχαν αναρτημένα πάνω τους μικρά πλακάτ από χαρτόνι, σε στιλ ζωγραφιάς όπου αναγράφονταν  τα συνθήματα .. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ—ΝΑΙ   ΦΙΛΙΑ—ΑΓΆΠΗ-ΧΑΡΑ-ΦΙΛΙΑ –ΓΕΛΙΟ.. –ΜΙΛΑ  ΤΩΡΑ….    Τελειώνοντας την εκδήλωση  με το σπάσιμο των μπαλονιών υπό την καθοδήγηση των Εκπαιδευτικών τους, στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό  μήνυμα κατά της βίας και υπέρ των αξιών μέσα από πολλαπλές δράσεις.

Να σημειώσουμε ότι ο σχολικός εκφοβισμός έχει  επικρατήσει με τον Αγγλικό όρο “bullying”.

Παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Παιδείας  και Τουρισμού κ. Μαρίνα Πανάγου όπου στο τέλος τους πρόσφερε από ένα κρουασάν  εκ’ μέρους του Δήμου Πύλης .

sxolikos ekfoviasmos Pyli 1
sxolikos ekfoviasmos Pyli 2
Total
0
Shares
Previous Article
Elli Tsirogianni proedros argiteatwn Trikalwn

Γυναίκα ηρωϊδα

Next Article
Pagosmia Hmera Ginaikas

Μήνυμα της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Μουζακίου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Related Posts