Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα της υποψήφιας Δημάρχου Καρδίτσας Μαρίας Αγρογιάννη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Agrogianni Maria ypopsifia dimarxos Karditsas

Μήνυμα της υποψήφιας Δημάρχου Καρδίτσας Μαρίας Αγρογιάννη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, αγαπητοί γονείς, αγαπητοί εκπαιδευτικοί, συμπολίτες και συμπολίτισσες. Ένα ταξίδι στην γνώση και στην δημιουργία ξεκινά αύριο. Αυτό θα οδηγήσει σε νέα μονοπάτια, σε νέες εμπειρίες και θα προσφερθούν εφόδια. Με την συνεργασία όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας είμαι βέβαιη ότι η νέα σχολική χρονιά θα κυλήσει ήρεμα, δημιουργικά, ευχάριστα και αποτελεσματικά. Έχουμε υποχρέωση να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η νέα γενιά να ζήσει σε ένα πιο δίκαιο, πιο αληθινό, πιο ανθρώπινο κόσμο.

Να μην της στερήσουμε την ελπίδα για αυτό.

Υποδεχόμαστε την νέα χρονιά με χαμόγελο και αισιοδοξία και αυτό το μήνυμα να πάρετε σήμερα μαζί σας. Εμείς, βρισκόμαστε εδώ για να εκπληρώσουμε το χρέος μας απέναντι σε αυτή την γενιά, τη γενιά του αύριο.

Είναι απολύτως βέβαιο ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί θα “καταθέσετε” το μεράκι και την φαντασία σας, τη γνώση και την δημιουργικότητα σας.

Μαρία Αγρογιάννη

Υποψήφια Δήμαρχος Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
Η ΠΑΚ Θεσσαλίας συμμετέχει στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση - ΠΑΚ Θεσσαλίας Προοδευτική Αγροτική Κίνηση

ΠΑΚ Θεσσαλίας: «Καθρεφτάκια» για ιθαγενείς, τα μέτρα στήριξης των αγροτών που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός

Next Article
Στα …Βουνά οι λύσεις για προστασία και ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας - Ανοιχτή Επιστολή: Να αφεθούν απερίσπαστα τα στελέχη της ΔΤΕ Καρδίτσας για έργα οδικής ασφάλειας - Συντήρησης Δρόμων - Σταθερό οικονομικό όφελος έχουν οι οικιακοί καταναλωτές στις περιοχές εγκατάστασης αιολικών πάρκων - Όψιμοι πανηγυρισμοί για Φράγμα-Λίμνη Σμοκόβου! Για το φράγμα Μεσοχώρας Τρικάλων - του Μουζακίου και της Συκιάς Καρδίτσας: ΟΥΔΕΝ - Έργα Μεταφοράς νερών Αχελώου: Η μόνη λύση για την Θεσσαλία για αποτροπή Σαχαροποίησης κάμπου και απογείωση ορεινής Αργιθέας !!! - «Κλείδωσε» η χρηματοδότηση για άσφαλτο στα Ρόγκια - Όρια Ν. Ευρυτανίας και Στέγαστρο Μ. Σκάλα - Οι νέοι Κοινοτάρχες ας μεριμνήσουν για οδοντιατρική περίθαλψη παιδιών - γυναικών - υπερηλίκων - Τακτική Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας - Η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα απαντήσουν; - Η 8η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα για τις Γυναίκες δεν θα γιορταστεί φέτος - 80 ημέρες έως 31-12-23: Πώς θα πορευθεί η πληγωμένη Θεσσαλία χωρίς ισχυρή περιφερειακή ηγεσία; - Η Θεσσαλία ξανά στο προσκήνιο - Ισότιμος Εταίρος στο Σχέδιο Ανασυγκρότησης - Ανθεκτικότητας! - Δ. Παπακώστας: Οι ελεύθεροι Θεσσαλοί δεν πείθονται από απερχόμενο περιφερειάρχη - Κυριακή ψηφίζουν αλλαγή - νέα αρχή! - Θεσσαλία: Θέλουμε πρόοδο - ασφάλεια και νέα Ηγεσία στην Περιφέρεια με Γνώση - Ενότητα - Η κάλπη περιφερειακών αιρετών κρύβει εκπλήξεις στις 8-10-23 για το μέλλον της Θεσσαλίας & Θεσσαλών! - Δημήτρης Παπακώστας: Αναμόρφωση συστήματος Διακυβέρνησης Δήμων - Περιφερειών - «Θέατρο παραλόγου» με τη γέφυρα «Αργύρη» - Σωστά ενεργεί το Υπουργείο Υποδομών: Σύγχρονη Γέφυρα ΤΩΡΑ στον άξονα προς Άρτα - όχι πτυσσόμενη προσωρινή Μπέλευ - Δημήτρης Παπακώστας: Οι Αργιθεάτες ανά τη Θεσσαλία αξίζουν την φροντίδα και του ορεινού Δήμου Αργιθέας, της πατρίδας τους! - Έξι 24ωρα (150 ώρες) ως την e-κατάθεση ψηφοδελτίων ενόψει τοπικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 - Στροφή κατοίκων πόλεων για διακοπές στα ορεινά! - Έργα Ασφάλτου από ΤΕΚ ΑΕ στην επαρχιακή οδό 9 «Βραγκιανά (διασταύρωση) - Β' Μάραθο - Λίμνη - ΙΜ Σπηλιάς» απαιτείται ... θαύμα!!! - Τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΕ Καρδίτσας εκφράζουν οι ακραίες θέσεις για έργα ΑΠΕ του ‘Υπευθύνου’ Περιβάλλοντος; - Τις πταίει; Για μη παραγωγή έργων στον ορεινό Δήμο Αργιθέας; - Περιφερειακός σύμβουλος Πλειοψηφίας αποχωρεί λόγω απαρχαιωμένου οδικού δικτύου στο Πήλιο - Δημήτρης Παπακώστας

Η Αντιπολίτευση ΔΣ Αργιθέας θέτει ευθύβολα ερωτήματα και ζητούνται απαντήσεις ΤΩΡΑ!