Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα της Διευθύντριας Δ.Ε. Τρικάλων Ελένης Μαρίνας Ξυνοπούλου για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

ksenopoulou trikala

Μήνυμα της Διευθύντριας Δ.Ε. Τρικάλων Ελένης Μαρίνας Ξυνοπούλου για  τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

Σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού  και της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού,  όλα τα σχολεία της χώρας και τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού πραγματοποίησαν αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις, οι οποίες είχαν ως στόχο το συγκερασμό των κοινωνικών δεξιοτήτων και της αθλητικής δημιουργίας.

«Αξία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη», «η ευγενής άμιλλα», «το ευ αγωνίζεσθαι»: φράσεις που από την αρχαιότητα συνδέθηκαν με τον αθλητισμό και τον τρόπο ζωής που καλό είναι να διαθέτουν οι πολίτες, πολύ περισσότερο δε στη σύγχρονη ζωή μας,προκειμένου να υπάρχουν και να προασπίζουν τα ιδανικά και ιδεώδη. Ο αθλητισμός αν μη τι άλλο, μπορεί να εξασφαλίσει και να διασφαλίσει ένα καλύτερο τρόπο ζωής για όλους μας.

Ας είναι η σημερινή ημέρα μια νέα αρχή για υπενθύμιση πως η άθληση παρέχει ηρεμία, χαλάρωση, απόλαυση της ζωής, επαφή με τη φύση, διάπλαση χαρακτήρα και προσωπικότητας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ

Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΛΕΝΗΣ-ΜΑΡΙΝΑΣ ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ




Total
0
Shares
Previous Article
mixalakis agorastos meteora kalampaka

Νέο αρδευτικό δίκτυο 8 χλμ για 580 στρέμματα στα Αμπέλια Μετεώρων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
fotia trifilia kalampakas 2

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση κοντά στο Τριφύλλι Καλαμπάκας