Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα της Ασημίνας Σκόνδρα για την 25η Μαρτίου

Ασημίνα Σκόνδρα

Μήνυμα για την 25η Μαρτίου

Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες,

25η Μαρτίου, ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και του ξεσηκωμού του 1821, ενάντια στον τουρκικό ζυγό.

Τιμούμε σήμερα οι Έλληνες, τους ήρωες προγόνους μας. Επαναπροσδιορίζουμε τις αξίες της ελευθερίας, της αδελφοσύνης, την πίστη μας και την φιλοπατρία μας,  την ειρήνη, που είναι τα όπλα μας ενάντια σε κάθε διεθνή και εθνική κρίση.

Καλούμαστε, ως έθνος, να προσπεράσουμε  τις όποιες δυσκολίες και να εξασφαλίσουμε στις επόμενες γενιές ένα καλύτερο μέλλον.

Να αντλήσουμε δύναμη και έμπνευση από την ιστορία μας και τους Ήρωές μας, ώστε πολιτεία και πολίτες να στεκόμαστε αταλάντευτοι, απέναντι σε κάθε κίνδυνο.

Η ελευθερία και η ανεξαρτησία, που κατακτήθηκαν από τον αγώνα των Ηρώων της Επανάστασης του 1821, για να διατηρηθούν, χρειάζεται συνεχής αγώνας, πίστη,  θυσίες και ομόνοια.

Tο πνεύμα της 25ης Μαρτίου, μας καλεί να προχωρήσουμε με σύνεση,  τόλμη και αυτοπεποίθηση, με ειλικρίνεια, ομοψυχία, αισιοδοξία και αρετή.

Μετά  από δύο έτη, η εθνική μας εορτή ξαναβρίσκει την αίγλη της, και το διαχρονικό, βαθύ νόημά της, αλλά και το αίσθημα της εθνικής υπερηφάνειας, που εκφράζεται έντονα από όλους τους Έλληνες, απανταχού της γης.

Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου,  μας γεμίζει με  κατάνυξη και δέος για την χαρά και την ελπίδα της σωτηρίας που συμβολίζει.

Ευχή μου, η παρακαταθήκη των προγόνων μας  να φωτίζει την πορεία της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων,  να σταθούμε στο ύψος του χρέους μας και να παραδώσουμε, στην επόμενη γενιά, την Ελλάδα,  ελεύθερη και  περήφανη .

Ελπίδα μου, η Υπέρμαχος Στρατηγός του Ελληνισμού, να στέκεται Προστάτιδα σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα.

Με τη βοήθεια της Μεγαλόχαρης, την αρωγή της αποφασιστικής Κυβέρνησής μας, που στον πυρήνα της πολιτικής της έχει την ανθρώπινη ζωή και τις πανανθρώπινες αξίες και με την υπεύθυνη στάση όλων μας,είναι βέβαιο ότι σε όλα τα μέτωπα θα βγούμε νικητές.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Ασημίνα Σκόνδρα

Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
Στο gov.gr η Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης για το 2022

Ψηφιακά ραντεβού και στους Δήμους – Έναρξη πιλοτικής λειτουργίας του myDimos.Live.gov.gr από τον Δήμο Χανίων

Next Article
Xatzitheodosiou

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Αίτημα όλης της αγοράς οι 120 δόσεις

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”