Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα της Ασημίνας Σκόνδρα για την 25η Μαρτίου

Α. Σκόνδρα: Σε καμία κρίση δεν λιγοψυχίσαμε - Ασ. Σκόνδρα: «Η διαφάνεια τονώνει το αίσθημα δικαίου» - Ευχές για τα Χριστούγεννα από την Βουλευτή ΝΔ Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα - Πάγια προεκλογική τακτική ΣΥΡΙΖΑ η σκανδαλολογία και η τοξικότητα - Ασημίνα Σκόνδρα: Ίσο δικαίωμα στην Υγεία κατοίκων περιφέρειας και αστικών κέντρων - Τοποθέτηση Ασ. Σκόνδρα στο Κοινοβούλιο για την Αναμόρφωση και τον Εκσυγχρονισμό του Σωφρονιστικού Κώδικα - Α. Σκόνδρα: Είμαστε η μόνη εγγύηση για το μέλλον της πατρίδας μας - Ασημίνα Σκόνδρα

Μήνυμα της Ασημίνας Σκόνδρα για την 25η Μαρτίου

Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες,

25η Μαρτίου, ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και του ξεσηκωμού των Ελλήνων το 1821, ενάντια στον τουρκικό ζυγό.

202 χρόνια πέρασαν, από την ημέρα, όπου χέρι – χέρι, Ορθοδοξία και Ελληνισμός, γιορτάζουν την διπλή εορτή της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Τιμούμε, το μεγαλείο ψυχής και το απαράμιλλο θάρρος των ηρώων προγόνων μας. Τις θυσίες τους για χάρη της Ελευθερίας και της Πατρίδας.

Επαναπροσδιορίζουμε τις αξίες της αδελφοσύνης, της πίστης, της φιλοπατρίας και της ειρήνης, που είναι τα όπλα μας ενάντια σε κάθε διεθνή και εθνική κρίση.

Καλούμαστε, ως έθνος, να προσπεράσουμε  τις όποιες δυσκολίες και να εξασφαλίσουμε στις επόμενες γενιές ένα καλύτερο μέλλον.

Να αντλήσουμε δύναμη και έμπνευση από την ιστορία μας και τους Ήρωές μας, ώστε Πολιτεία και πολίτες να στεκόμαστε αταλάντευτοι, απέναντι σε κάθε κίνδυνο.

Tο πνεύμα της 25ης Μαρτίου, μας καλεί να προχωρήσουμε με σύνεση,  τόλμη και αυτοπεποίθηση, με ειλικρίνεια, ομοψυχία, αισιοδοξία και αρετή.

Ευχή μου, η παρακαταθήκη των προγόνων μας  να φωτίζει την πορεία της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων,  να σταθούμε στο ύψος του χρέους μας και να παραδώσουμε, στην επόμενη γενιά, την Ελλάδα,  ελεύθερη και  περήφανη .

Ελπίδα μου, η Υπέρμαχος Στρατηγός του Ελληνισμού, να στέκεται Προστάτιδα σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα.

Με τη βοήθεια της Παναγίας, την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησής μας και με την υπεύθυνη στάση όλων μας, είναι βέβαιο ότι σε όλα τα μέτωπα θα βγούμε νικητές.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Ασημίνα Σκόνδρα

Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
dixty vraxoptosewn

Συστήματα ανάσχεσης βραχοπτώσεων στη Γορίτσα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
epanastasi 1821

Σοφάδες: Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 

Related Posts