Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα νίκης για τη Ν.Δ. και τον Σωτήρη Κουλοκτσή έστειλε ο Παλαμάς

omilia palama kouloktsis

 

Τι είπε στην ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας

Μια πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση έκανε στην πόλη του Παλαμά το βράδυ της Παρασκευής ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας Σωτήρης Κουλοκτσής. Ο υποψήφιος της Ν.Δ. βρέθηκε στην αίθουσα «Τιτάνιον» και μίλησε μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο. Μεταξύ άλλων παρόντες ήταν οι πρώην Δήμαρχοι Β. Έξαρχος, Κ. Πατσιαλής, Αντ. Αναστασόπουλος, Δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων κ.α.

Ο κ. Κουλοκτσής στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του αλλά και στους στόχους που θέτει η Νέα Δημοκρατία για τη χώρα. Ειδικότερα ο κ. Κουλοκτσής ειπε μεταξύ άλλων: Η σημερινή παρουσία σας εδώ είναι εντυπωσιακή. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Ειλικρινά με συγκινήσατε. Νοιώθω ότι στην προσπάθεια που ξεκίνησα να πείσω για τις θέσεις του κόμματος που εκπροσωπώ αλλά και για την δική μου υποψηφιότητα, σας έχω συνοδοιπόρους και αυτό με γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα.

Βρίσκομαι στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, σε ένα τόπο ευλογημένο από τη φύση. Σε μια περιοχή που την ξέρω καλά! και αυτήν και τους ανθρώπους της καθώς άνθρωπος του κάμπου είμαι και εγώ, στον κάμπο γεννήθηκα, στον κάμπο πέρασα τα πρώτα παιδικά μου χρόνια. Στον κάμπο συνεχίζω να ζω. Νοιώθω τις αγωνίες σας, νοιώθω τις ανάγκες σας. Καταλαβαίνω τον αγώνα για καθημερινή επιβίωση που δίνεται και εσείς και οι οικογένειες σας. Αυτόν τον αγώνα της καθημερινότητας δίνουμε όλοι οι κανονικοί άνθρωποι. Και αντί να έχουμε σύμμαχο μας το κράτος και την πολιτεία σε αυτή την προσπάθεια, δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεχόμαστε μια πρωτοφανή επίθεση. Αγρότες, κτηνοτρόφοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι, μικροβιοτέχνες, γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, όλοι δεχτήκαμε και συνεχίζουμε να δεχόμαστε μια σκληρή φορολογική επίθεση. Σαν κάποιος να μας τιμωρεί επειδή παράγουμε. Ο αγρότης που παλαιότερα αξιοποιώντας το χωράφι του και τα μηχανήματα του ζούσε με αξιοπρέπεια, σήμερα χρωστάει στις τράπεζες, ο κτηνοτρόφος πολλές φορές δεν έχει να αγοράσει ζωοτροφές για το βιός του, ο ελεύθερος επαγγελματίας, ο βιοτέχνης, ο γιατρός, ο δικηγόρος, ο μηχανικός είναι χρεωμένος και αναζητεί διαρκώς τη μια ρύθμιση πίσω από την άλλη. Δυστυχώς στην κατάσταση αυτή βρεθήκαμε εξ αιτίας των λανθασμένων κυβερνητικών επιλογών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας που θα έσχιζε τα μνημόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ που θα έκανε τις αγορές να χορεύουν στο σκοπό που αυτός θα έπαιζε, έγινε ο αγαπημένος των Αμερικανών και της κ. Μέρκελ. Ο κ. Τσίπρας που υποτίθεται σκέπτεται τον φτωχό και τον αδύναμο, κάνει διακοπές σε κότερα εφοπλιστών. Τα μεγαλο-στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στρογγυλοκάθισαν στις καρέκλες τους και άρχισαν να διορίζουν, συγγενείς, φίλους, φίλες σε κυβερνητικές θέσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ που θα άλλαζε το σύστημα, δεν συμβιβάστηκε απλά μαζί του, έγινε ο ίδιος ένα απολύτως φαύλο σύστημα είπε ο κ. Κουλοκτσής.

Ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα της Ν.Δ. για τους αγρότες και τους μικρομεσαίους και κατέληξε κάνοντας αναφορά στην δική του υποψηφιότητα. Χαρακτηριστικά είπε: «Όπου έχω βρεθεί μέχρι στιγμής, εισπράττω την αγάπη του κόσμου και μια μεγάλη αποδοχή. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι στις εκλογές της επόμενης Κυριακής θα βρίσκομαι στο ελληνικό κοινοβούλιο. Με τη δική σας βοήθεια, με τη δική σας ψήφο στη Ν.Δ. αλλά θέλω να πιστεύω και στο πρόσωπο μου, θα καταφέρουμε να βγάλουμε την Καρδίτσα από το τέλμα που την οδήγησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Σας ευχαριστώ για την εδώ δυναμική παρουσία σας, σας καλώ να στείλετε το μήνυμα νίκης προς κάθε κατεύθυνση και σας διαβεβαιώνω ότι η νίκη που έρχεται είναι μεγάλη».

Ο κ. Κουλοκτσής δέχεται καθημερινά 12 με 2 το μεσημέρι στο πολιτικό του γραφείο επί της Σταμούλη 3 έναντι Αγ. Κων/νου. Ο υποψήφιος Βουλευτής το απόγευμα της Τρίτης και ώρα 8:00 μμ θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στο ξενοδοχείο «Κιέριον».

kouloktsis sotiris 1

omilia palama kouloktsis

omilia palama kouloktsis 1




Total
0
Shares
Previous Article
tsiaras mataragka

O Κώστας Τσιάρας από την ιστορική Ματαράγκα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ασύμφορη την καλλιέργεια της γης»

Next Article
Τσιάρας Κωνσταντίνος

Πρόγραμμα του Υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα 1 Ιουλίου