Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα Κώστα Τσιάρα για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα του νομού μας, τους μαθητές, τους γονείς

Μήνυμα του Βουλευτή Καρδίτσας και Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Τσιάρα για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017

«Μετά από μια δύσκολη και κοπιώδη χρονιά, παρά τις δυσκολίες και τις ανατροπές μέχρι την τελευταία στιγμή, εκατοντάδες μαθητές του νομού Καρδίτσας περνούν από σήμερα το κατώφλι των Πανεπιστημίων και των Ανώτατων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας μας.

Σε όλους όσοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στην δύσκολη δοκιμασία των Πανελληνίων, εύχομαι ένα όμορφο και δημιουργικό ταξίδι στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που θα τους ανοίξει νέους γνωστικούς ορίζοντες και ασφαλέστερες επαγγελματικές προοπτικές.

Αλλά και όσοι δεν κέρδισαν αυτή τη χρονιά τη μάχη των Πανελληνίων, δεν πρέπει να παραιτηθούν. Αντίθετα, πρέπει να ενθαρρυνθούν ξανά οι προσπάθειές τους για να κυνηγήσουν με επιμονή τα όνειρά τους.

Σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα του νομού μας, τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς αξίζουν ειλικρινή και θερμά συγχαρητήρια, γιατί μας πλημμύρισαν ξανά με περηφάνια και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας».




Total
0
Shares
Previous Article

Μήνυμα Δημάρχου Πύλης στους επιτυχόντες των πανελληνίων

Next Article

Μήνυμα Γιάννη Μπουτίνα στους Απόφοιτους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης