Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του βουλευτή ΝΔ Ν. Καρδίτσας Γ. Κωτσού για τον Δεκαπενταύγουστο

giorgos kotsos slide

Μήνυμα του βουλευτή ΝΔ Ν. Καρδίτσας Γ. Κωτσού για τον Δεκαπενταύγουστο

Η Κοίμηση της Θεοτόκου είναι μια από τις μεγαλύτερες Γιορτές της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού όπου γης.

Εμείς οι Έλληνες ακουμπάμε την πίστη μας και την ελπίδα μας στη Μεγαλόχαρη κι απ’ αυτή αντλούμε συχνά δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής.

Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο κατά την οποία η χώρα δοκιμάζεται σκληρά απ’ την πανδημία του νέου κορωνοϊού που έχει απλώσει τα θανατηφόρα δίχτυα της στον πλανήτη, αλλά κι’ απ’ τις πρωτόγνωρες επεκτατικές ενέργειες των Τούρκων!

Οι καιροί είναι χαλεποί και σήμερα η Ελλάδα έχει απόλυτη ανάγκη την εθνική ενότητα και ομοψυχία για να επιτύχει τους στόχους της.

Οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι… Ας σταθούμε λοιπόν όλες και όλοι απέναντί τους ενωμένοι, με θάρρος και πίστη στις τεράστιες δυνάμεις και δυνατότητες του λαού μας.

Η Ελλάδα έχει ανακτήσει πλέον το διεθνές κύρος της και χάρη στους επιδέξιους διπλωματικούς χειρισμούς του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη οι σύμμαχοί μας στην Ευρώπη και στον κόσμο συνεχώς πληθαίνουν.

Με προσεκτικό σχεδιασμό, ύψιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα, είμαι βέβαιος ότι η Πατρίδα μας θα ξεπεράσει νικηφόρα τις καινούργιες προκλήσεις και με την βοήθεια της Παναγιάς μας θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά την πορεία που χαράξαμε όλοι μαζί προς την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!!!




Total
0
Shares
Previous Article
maravas kostas

Αταλάντευτη η θέση του Δήμου Πύλης για την λειτουργία του Υδροηλεκτρικού Φράγματος Μεσοχώρας

Next Article
Dimarxeio Plastira mouzakinews 860

Στην τελική ευθεία 8+4 παιδικές χαρές στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Related Posts