Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα για το νέο έτος της Ασημίνας Σκόνδρα

skondra asimina 1

 

Στην αυγή του 2020 και της νέας δεκαετίας, εύχομαι το νέο έτος να είναι ευτυχισμένο, ειρηνικό και δημιουργικό για την πατρίδα μας, για την Καρδίτσα, για όλες και όλους τους συμπολίτες μου.

Να χαρίσει απλόχερα υγεία, αγάπη, ευημερία και δύναμη.

Ευχές που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, γιατί μετά από πολλά χρόνια κρίσης, τέθηκαν πια οι βάσεις για την ανάταξη της χώρας.

Ο στόχος είναι η δημιουργία μιας Ελλάδας δυνατής και αξιόπιστης.

Μιας χώρας που θα εμπνέει πίστη στους πολίτες της, θα τους παρέχει το δικαίωμα στην εργασία, στη δικαιοσύνη, στις ίσες ευκαιρίες και θα σχεδιάζει το μέλλον με μια οικονομία παραγωγική, δυναμική και ανταγωνιστική.

Ο νέος χρόνος είναι καθοριστικός, γιατί τέθηκε σε εφαρμογή το εθνικό σχέδιο, που έχουμε οραματιστεί και υποσχεθεί, κυρίως στους νέους.

Η ενότητα, η συλλογικότητα, οι δυνατότητες που έχουμε ως λαός και η αποφασιστικότητα των υγειών πολιτικών δυνάμεων, παραμερίζουν αποτελεσματικά κάθε εμπόδιο. Προσπερνάνε την ανευθυνότητα και το λαϊκισμό, φέρνοντας θετικές ανατροπές και τις εξελίξεις που επιδιώκουμε.

Πρέπει να διαφυλάξουμε «ως κόρη οφθαλμού» την πολιτική σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή. Γι΄αυτό χρειάζεται ψυχραιμία, λογική, υπευθυνότητα και θάρρος απ΄όλους μας.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, υποχρεώθηκαν από τις συνθήκες, να επαναπροσδιορίσουν τις ανάγκες τους και τον τρόπο ζωής τους. Επανεκτίμησαν αξίες όπως  η αλληλεγγύη, η αλληλοβοήθεια, η συνεργασία και η κατανόηση.

Τα δεδομένα μας όπλισαν με υπομονή και δύναμη.

Γι’ αυτό είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρουμε. Οι πρώτες ενδείξεις το επιβεβαιώνουν.

Να είστε αισιόδοξοι, υγιείς και δυνατοί.

Το 2020 είναι μια νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα, καινούργιες ελπίδες και αναζωογονημένα όνειρα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ




Total
0
Shares
Previous Article
palaioxori efxes 1

Ευχές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων & Φίλων Απανταχού Παλαιοχωριτών "Άγιος Δημήτριος"

Next Article
maravas ekloges

Ευχές του Δημάρχου Πύλης Κ. Μαράβα για το 2020