Μήνυμα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου από τον Βουλευτή Καρδίτσας και ΓΓ της ΚΟ της ΝΔ κ. Τσιάρα

 

Μήνυμα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου από τον Βουλευτή Καρδίτσας και Γενικό Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα

Η διπλή εορτή της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, υπενθυμίζει στους απανταχού Έλληνες, σε όλες τις άκρες της Γης, τα υψηλά ιδανικά με τα οποία πορεύτηκε το Έθνος μας στην μακραίωνη ιστορία του. Τις αρχές της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας, και της δικαιοσύνης, με τις οποίες ενέπνευσε ολόκληρο τον κόσμο.

Μας θυμίζει ταυτόχρονα εκείνες τις σπουδαίες ηθικές αξίες της εθνικής μας ταυτότητας και της Ορθόδοξης πίστης μας, που μας κρατούν ενωμένους σε καιρούς δύσκολους.

Και υπογραμμίζει στην ιστορική μας μνήμη, εκείνα τα στοιχεία που αποτελούν τους ακλόνητους πυλώνες στους οποίους ο Ελληνισμός μπορεί να στηρίξει τις ελπίδες του για να ανταπεξέλθει στις σημαντικές προκλήσεις με τις οποίες είναι αντιμέτωπος.

Προκλήσεις που καθιστούν επιτακτική την αναγκαιότητα, η δική μας γενιά να ανοίξει ξανά τον δρόμο της προόδου και της εθνικής αξιοπρέπειας, τον οποίο δικαιούμαστε να βαδίσουμε με σταθερότητα.

Για να δημιουργήσουμε ξανά μια Ελλάδα ισχυρή και περήφανη. Μια Ελλάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει  στη διεθνή πολιτική σκηνή, και να οικοδομήσει σχέσεις ειρηνικής συνύπαρξης και αλληλοσεβασμού, ιδίως στην ασταθή γειτονιά της Νοτιοανατολικής  Ευρώπης.Total
0
Shares