Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα Γ. Κωτσού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Μήνυμα βουλευτή Καρδίτσας Γιώργου Κώτσου για τον χαμό του καθηγητή και μέλους της Ελμε Βάιου Μπάτρα - Πρόγραμμα Επισκέψεων Γιώργου Κωτσού, Υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας - Μήνυμα του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού για την παγκόσμια ημέρα αγρότισσας 

Μήνυμα Γ. Κωτσού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Την 8η Μαρτίου αποδίδουμε φόρο τιμής στους πολυετείς αγώνες απλών γυναικών που έγραψαν ιστορία για ισότητα στα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα.

Τιμούμε τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους στους καθημερινούς αγώνες που δίνουν τόσο στους εργασιακούς χώρους, αλλά και στο σπίτι που λειτουργούν ως ψυχή και στήριγμα.

Παρά τα επιτεύγματα και την πρόοδο που έχει σημειωθεί σήμερα οι Γυναίκες εξακολουθούν να πέφτουν θύματα βίας, αδικίας και εκμετάλλευσης.

Οφείλουμε ως πολιτεία να συνεχίσουμε να προσφέρουμε και να προχωρούμε υπέρ της Ισότητας, της αναγνώρισης και των ίσων ευκαιριών χωρίς προκαταλήψεις που συνδέονται με το γυναικείο φύλο.

Η συμβολή του ρόλου της γυναίκας στην ανάπτυξη και στην εξέλιξη της κοινωνίας και του πολιτισμού είναι καταλυτική.

Η διασφάλιση και προστασία της θέσης της στην κοινωνία αποτελεί δικαίωμα, αλλά και ζήτημα κοινωνικής συνοχής.

Με ευγνωμοσύνη για τις πολύχρονες διεκδικήσεις και με σεβασμό απέναντι στις δίκαιες κατακτήσεις συνεχίζουμε όλοι να αγωνιζόμαστε για την κατάκτηση της πλήρους ισοτιμίας.

Ο αγώνας είναι συνεχής και είναι στο χέρι όλων μας.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!!!!!

Γιώργος Κωτσός

Βουλευτής Ν.Δ. ν. Καρδίτσας
Total
0
Shares
Previous Article
Α. Σκόνδρα: Σε καμία κρίση δεν λιγοψυχίσαμε - Ασ. Σκόνδρα: «Η διαφάνεια τονώνει το αίσθημα δικαίου» - Ευχές για τα Χριστούγεννα από την Βουλευτή ΝΔ Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα - Πάγια προεκλογική τακτική ΣΥΡΙΖΑ η σκανδαλολογία και η τοξικότητα - Ασημίνα Σκόνδρα: Ίσο δικαίωμα στην Υγεία κατοίκων περιφέρειας και αστικών κέντρων - Τοποθέτηση Ασ. Σκόνδρα στο Κοινοβούλιο για την Αναμόρφωση και τον Εκσυγχρονισμό του Σωφρονιστικού Κώδικα - Α. Σκόνδρα: Είμαστε η μόνη εγγύηση για το μέλλον της πατρίδας μας - Ασημίνα Σκόνδρα

Ασ. Σκόνδρα: «Φέτος η Ημέρα της Γυναίκας εκπέμπει ηχηρό μήνυμα»

Next Article
Η Διαχρονική συμβολή της Αγρότισσας Γυναίκας στην Ανάπτυξη της Θεσσαλίας

Η Διαχρονική συμβολή της Αγρότισσας Γυναίκας στην Ανάπτυξη της Θεσσαλίας

Related Posts

Δ. Τρικκαίων - Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς
Διαβάστε περισσότερα

Δ. Τρικκαίων – Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς

Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε και περιέγραψε αναλυτικά, ολόκληρο το φάσμα των ενεργειών, δράσεων, πρωτοβουλιών, συνεργασιών και έργων