Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα Φώτη Αλεξάκου για τη νέα σχολική χρονιά

 

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος παραβρέθηκε στους επίσημους αγιασμούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο 18ο Δημοτικό Σχολείο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο 1ο και 6ο Γυμνάσιο Καρδίτσας, όπου και ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των παιδιών καλή σχολική χρονιά.

Στο μήνυμά του προς την εκπαιδευτική κοινότητα ο Δήμαρχος Καρδίτσας αναφέρει τα εξής:

“Ξεκινά σήμερα μια νέα σχολική χρονιά, γεμάτη ελπίδες και ευκαιρίες για απόκτηση εποικοδομητικής και ουσιαστικής γνώσης από τους μαθητές και τις μαθήτριες, σε συνδυασμό με την διάπλαση και ανάπτυξη ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων με αξίες και ιδανικά.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλη τη σχολική κοινότητα οτι ως Δήμος Καρδίτσας θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας.

Να ξέρετε οτι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια εξασφαλίζοντας και διαθέτοντας σημαντικούς πόρους, όχι μόνο για την συντήρηση, αλλά και για την συνεχή αναβάθμιση των εκπαιδευτικών δομών που είναι στην αρμοδιότητά μας, έτσι ώστε το περιβάλλον, στο οποίο επιτελείται το διδακτικό έργο να είναι καταρχήν ασφαλές, υγιές, αλλά και φιλικό τόσο προς τον μαθητή, όσο και προς τον εκπαιδευτικό.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους γονείς, καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά.




Total
0
Shares
Previous Article

Ανακοίνωση του Τμήματος Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Next Article

Το 1ο ΕΠΑΛ Μουζακίου σε πρόγραμμα Erasmus+ στην Ρώμη