Μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου - Δήμος Σοφάδων: 220.000 ευρώ έκτακτη ενίσχυση για την αντιμετώπιση του αυξημένου ενεργειακού κόστους

Μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές ιδιαίτερα  του Δήμου Σοφάδων  που με σκληρή και επίπονη προσπάθεια, κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με την ανακοίνωση των βάσεων, ανοίγει ένας νέος κύκλος απόκτησης γνώσης και νέων προκλήσεων για τους νέους μας. Τους εύχομαι να συνεχίσουν να διεκδικούν τα όνειρά τους με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις  και με την ίδια μεθοδικότητα και προσήλωση που επέδειξαν έως τώρα.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς των παιδιών αλλά και στους καθηγητές τους, για τη διαρκή στήριξη και καθοδήγηση που τους παρέχουν .

Θέλω  να απευθυνθώ και σε όσους φέτος δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους που έθεσαν. Τους υπενθυμίζω, πως η προσπάθεια και ο αγώνας δεν σταματούν στην πρώτη δυσκολία, τους περιμένουν και άλλες ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσουν για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Καλή τύχη σε όλους

Total
0
Shares