Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής

skarlos thanos slide

Μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής ολοκληρώνεται ένας μακροχρόνιος εκπαιδευτικός κύκλος για όσους συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Λαμβάνει τέλος η αγωνία των υποψηφίων σε μια από τις πιο δύσκολες σχολικές χρονιές των τελευταίων ετών.

Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου Σοφάδων και της ΠΕ Καρδίτσας που κατέφεραν ύστερα μια επίπονη και απαιτητική διαδικασία να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Με την τελική τους επιτυχία οι κόποι, οι αγωνίες και τα όνειρα ετών δικαιώνονται.

Τους εύχομαι ολόψυχα καλές σπουδές.  Μέσα σε αυτή τη φοιτητική διαδρομή και πορεία, να καταφέρουν να αποκτήσουν όλα αυτά τα εφόδια και όπλα  που χρειάζονται για το μέλλον. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς, τους κηδεμόνες και τους εκπαιδευτικούς των μαθητών, τους «αφανείς ήρωες» αυτής της επιτυχίας, που με τον πολύπλευρο ρόλο τους και τη συνεχή καθοδήγησή τους στάθηκαν ουσιαστικοί αρωγοί στην προσπάθεια των μαθητών.

Σήμερα όμως, με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, κάποιοι βλέπουν το στόχο που είχαν θέσει να μην επιτυγχάνεται και κάποιοι ίσως να νοιώθουν απογοήτευση.  Να ζητήσω από όσους δεν τα κατάφεραν, να μη απογοητευτούν, καθώς δεν σταματά η ζωή και τα όνειρα με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως αποτυχία, αλλά ως δοκιμασία, μία μάχη που επιφέρει μόνο πολύτιμη εμπειρία και εφόδια για την ίδια την ζωή.




Total
0
Shares
Previous Article
giorgos kotsos slide

Μήνυμα του βουλευτή Ν. Καρδίτσας Γιώργου Κωτσού στους επιτυχόντες σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Next Article
sakellariou giorgos

Ευχές του Δημάρχου Παλαμά Γιώργου Σακελλαρίου προς τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ