Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Μήνυμα του Δημάρχου Μουζακίου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Μήνυμα του Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Μήνυμα του Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη για τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων Εξετάσεων

Θα ήθελα να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις. Κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας, με δύναμη, πίστη και θέληση κάνατε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Ήρθε η στιγμή να ανοίξετε τα «φτερά» σας, να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να κατακτήσετε τους στόχους σας και να θέσετε τα θεμέλια για την μετέπειτα πορεία σας.

Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς, που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία στήριξαν ηθικά και οικονομικά τα παιδιά τους και ένα μεγάλο μπράβο στους εκπαιδευτικούς που με εργατικότητα και μεθοδικότητα στάθηκαν βράχοι ακλόνητοι στους μαθητές τους.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζουν και οι μαθητές που έκαναν την προσπάθειά τους, αλλά δεν κατάφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για όλους υπάρχει πάντα μια δεύτερη ευκαιρία και η εναλλακτική λύση για να προχωρήσουν στη ζωή τους προς άλλες κατευθύνσεις. Η μεγαλύτερη δόξα μας είναι όταν αποτυγχάνουμε να σηκωνόμαστε ξανά!




Total
0
Shares
Previous Article
Επιδοτούμενο πρόγραμμα Κατάρτισης Εργαζομένων

Επιδοτούμενο πρόγραμμα Κατάρτισης Εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις

Next Article
Tsiaras evrwpaiki mouzakinews

Συγχαρητήριο μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή ΝΔ της Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Related Posts