Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου για την Πρωτοχρονιά

nousios kostis

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου για την Πρωτοχρονιά

Το 2020 ήταν αναμφίβολα μια δύσκολη, σκληρή και ρευστή χρονιά. Η εμφάνιση της πανδημίας του COVID -19, μας υποχρέωσε να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα και καταστάσεις πρωτόγνωρες. Δώσαμε έναν πολυεπίπεδο αγώνα, για να καταφέρουμε να προστατέψουμε την δημόσια υγεία και η έναρξη των εμβολιασμών δείχνει ότι είμαστε στην αρχή του τέλους για την εξάπλωση του ιού.

Την χρονιά που πέρασε είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις. Οι συνέπειες της πανδημίας, τα εθνικά μας θέματα, οι φυσικές καταστροφές δοκίμασαν τις ατομικές αντοχές μας και την κοινωνική συνοχή. Όμως αντέξαμε και συνεχίζουμε να τα αντιμετωπίζουμε όλα αυτά με επιτυχία.

Τώρα είναι η στιγμή να κάνουμε μια μικρή ακόμη θυσία και να γιορτάσουμε την Πρωτοχρονιά τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Ναι, είναι δύσκολο να είμαστε μακριά από τους αγαπημένους μας, ναι, δεν είναι ωραίες οι άδειες αγκαλιές, ναι, δεν θα γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου με συγγενείς και φίλους. Αυτή όμως είναι η τελευταία μάχη, για να κερδίσουμε οριστικά και τον πόλεμο.

Οι εμπειρίες που μας πρόσφερε η χρονιά που φεύγει, αποτελούν ένα πολύτιμο υλικό, για να το επεξεργαστούμε και να θέσουμε νέους στόχους με νέες προοπτικές.

Ας αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας πλήγωσε, ό,τι μας στενοχώρησε, ό,τι μας πίκρανε. Και ας ατενίσουμε την ανατολή της καινούριας χρονιάς με ένα πλατύ χαμόγελο, για τις ελπίδες που θα γεννηθούν, τις ευκαιρίες που θα αξιοποιηθούν, τα όνειρα που θα πραγματοποιηθούν.

Με τη σκέψη μας για μια ακόμη φορά στους ανθρώπους που δίνουν τη δική τους μάχη στα νοσηλευτικά ιδρύματα, ας στείλουμε τις ευχές μας να τους συντροφεύουν.

Εύχομαι το 2021 να είναι γεμάτο από ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.




Total
0
Shares
Previous Article
syriza logo new

Τα πολλά πρόσωπα του Ιανού και οι αγρότες της Καρδίτσας

Next Article
Ευχές και δώρα για τα παιδιά Συλλόγων με Ειδικές Ανάγκες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ευχές και δώρα για τα παιδιά Συλλόγων με Ειδικές Ανάγκες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts

E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…