Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μια πολύ όμορφη εκδρομή διοργάνωσε ο Λαογραφικός, Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς

prousiotissa Oksia sillogos

 Η εκδρομή διοργανώθηκε την  περασμένη Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019, σε συνεργασία με γνωστό τουριστικό Γραφείο. Είχε προσκυνηματικό χαρακτήρα, με προορισμό το μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας και έδωσε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να επισκεφθούν και άλλες, ακόμα, ιστορικές τοποθεσίες, μνημεία αλλά και πανέμορφα τοπία.

 Παράλληλα, η άριστη οργάνωση εκ μέρους των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου το κέφι και το ευχάριστο κλίμα που κυριάρχησαν, έδωσαν σ’ όλους τη δυνατότητα να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και ν’ απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης, που τόσο όλοι μας έχουμε ανάγκη στις μέρες μας.

 Η συμμετοχή των μελών και φίλων του Συλλόγου αποδείχθηκε γι’ ακόμα μία φορά εντυπωσιακή. Και τούτο φάνηκε εξ αρχής, καθώς, πριν καν το διοικητικό συμβούλιο ανακοινώσει δημόσια την εκδρομή, ο αριθμός όσων δήλωσαν συμμετοχή είχε σχεδόν καλύψει τις διατιθέμενες θέσεις του λεωφορείου.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν τόσο για την εμπιστοσύνη τους προς το Σύλλογο όσο και για τη διάθεση συνεργασίας και αλληλοκατανόησης που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής, συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά και στην επιτυχία της και ζητά συγνώμη απ’ όσους δε μπόρεσε να εξυπηρετήσει, δηλώνοντας πως επιφυλάσσεται για ανάλογη πρωτοβουλία πολύ σύντομα.

Το ΔΣ του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς




Total
0
Shares
Previous Article
spakarditsas

ΣΠΑΚ: Συνεχίζεται εντός η αγωνιστική δραστηριότητα για Γυναίκες και Άντρες

Next Article
75233779 2515311105354477 2779121106420760576 n

Πρεμιέρα στο Βόλεϊ Γυναικών για το Γ.Σ. Μουζακίου

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…