Μια όμορφη βραδιά στη “Μάγισσα Κίρκη” στην Καρδίτσα σήμερα Παρασκευή

Με τη Λαϊκή ορχήστρα του ωδείου Ευθυμιάδη

Σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 στις 9:30 το βράδυ

Σε μια ωραία, ζεστή μουσική βραδιά προσκαλεί το Ωδείο Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης και ο Νίκος Ευθυμιάδης τους φίλους και λάτρεις της ποιοτικής μουσικής σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 στις 9:30 το βράδυ στην ταβέρνα «ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΚΙΡΚΗΣ».

Το Ωδείο Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για τα 26 χρόνια επίσημης λειτουργίας του Ωδείου διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων με πρώτη, την εμφάνισης της Λαϊκής Ορχήστρας του Ωδείου την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 στο εκλεκτό κατάστημα με τα εξαιρετικά πιάτα «ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΚΙΡΚΗΣ» στην πόλη της Καρδίτσας.

Μια ωραία βραδιά θα περάσουν οι παλαιοί και νέοι φίλοι του Νίκου Ευθυμιάδη ,οι σπουδαστές , οι γονείς ,παλαιοί και νέοι σπουδαστές ,χορωδοί και καθηγητές και κυρίως που περιλαμβάνει ένα πλούσιο και ποικίλο μουσικό πρόγραμμα με έντεχνη, λαϊκή , ρεμπέτικη μουσική για όλα τα γούστα.

Αξιόλογες και ωραίες φωνές, ανδρικές και γυναικείες, πολύ υψηλού επιπέδου θα ερμηνεύσουν ένα πλούσιο και απαιτητικό πρόγραμμα. Επίσης, θα τραγουδήσουν και σπουδάστριες της τάξης τραγουδιού του Ωδείου, της καθηγήτριας Κατερίνας Οικονόμου.

Παράλληλα , τα χορωδιακά σύνολα του Ωδείου (Μικτή, Βυζαντινή, Παιδική) ετοιμάζονται εντατικά για τη συναυλία της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου 2015 στις 12 το μεσημέρι στην Αθήνα  στη ΧΑΝ Αθηνών ( Ακαδημίας & Ομήρου γωνία- 6ος όροφος)

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στη μουσική βραδιά της ερχόμενης Παρασκευής μπορούν να κάνουν κρατήσεις στo τηλέφωνο του Ωδείου: 2441075440 ή στο τηλέφωνο της ταβέρνας “ Νησί της Μάγισσας Κίρκης” 2441026100.Total
0
Shares