Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Meteora Trail Running: Αγώνας στην σκιά των γιγάντων»

Με φόντο το εντυπωσιακό σκηνικό των Μετεώρων και με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Μετεωρίτικος Δρόμος, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων (Σ.Κ.Α.Μ.), την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Η Meteora Thrones – Travel Center , όντας μεγάλος υποστηρικτής – sponsor , στήριξε την προσπάθεια και θα συνεχίσει να την στηρίζει έχοντας συνεχώς ως στόχο την ανάδειξη του μοναδικού φαινομένου των Μετεώρων και της ευρύτερης περιοχής.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς 181 αθλητές πήραν μέρος στον αγώνα City Trail Run ( 6,5 χιλιομέτρων ) εντός και περιμετρικά της πόλης της Καλαμπάκας και 183 αθλητές στον ορεινό δρόμο Meteora Trail Run ( 21 χιλιομέτρων ) οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια 30 αθλητικούς συλλόγους και ομάδες όλης της χώρας αλλά και του εξωτερικού.

Στόχος η επόμενη διοργάνωση να επεκταθεί σε διεθνές επίπεδο και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον αθλητικό τουρισμό ο οποίος , σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού στη τελευταία του έκθεση , παρουσιάζει τη ταχύτερη ανάπτυξη στον παγκόσμιο τουριστικό κλάδο.

Τα Μετέωρα αποτελούν ένα ιδανικό μέρος , μοναδικό στον κόσμο , που υπο κατάλληλες προϋποθέσεις μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλα events και να προσελκύσει αθλητές παγκόσμιας κλίμακας.

[espro-slider id=7208]



Total
0
Shares
Previous Article

Αιολικά «πάρκα» στην περιοχή μας: Στον απόηχο «των μεγάλων στοιχημάτων που κερδήθηκαν…»

Next Article

Εγκατάσταση και έναρξη λειτουργίας ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων

Related Posts

Perifereiako simvoulio Thessalias 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου: «Ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας»

Αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς το Υπουργείο Παιδείας για την ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων των Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας