Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μετέωρα και ΑΟ Πηγής στον 45ο τελικό κυπέλλου

ΕΠΣ Τρικάλων 45ος τελικός κυπέλλου - Συνέντευξη τύπου

 

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου παραμονές του τελικού ανάμεσα στα Μετέωρα και την Πηγή (Πέμπτη 28/03, 15.30) παραχώρησαν οι προπονητές και αρχηγοί των δύο φιναλίστ στο Ξενοδοχείο ΝΤΙΝΑΣ.

Άπαντες συνεχάρησαν την ΕΠΣ Τρικάλων για την αναβάθμιση του θεσμού τον οποίο χαρακτήρισαν γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΤ κ. Δήμος Πάλλας καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των δύο φιναλιστ τόνισε: «Φέτος είναι ο 45ος τελικός της ΕΠΣΤ και φιναλίστ ομάδες είναι η πολυνίκης ομάδα των Μετετώρων και ο ΑΟ Πηγής. Συγχαρητήρια και στους δύο που έφτασαν στον τελικό. Εύχομαι να γίνει ένα καλός τελικός και ο καλύτερος να κερδίσει».

Ο προπονητής των Μετεώρων Γιώργος Τσουκαλίδης τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε στην γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Είναι μία ημέρα γιορτής του ποδοσφαιριστή και εύχομαι να απολαύσουν το παιχνίδι οι παίκτες και ολόψυχα να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα αρέσει στους φιλάθλους. Κυρίως όμως είναι ένα παιχνίδι γιορτής το οποίο θα χαρούν τα παιδιά που έφεραν την ομάδα στον τελικό».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Πηγής δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΤ για την συνέντευξη τύπου. Εκ των προτέρων θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια και στους δύο φιναλιστ καθώς είναι δύσκολο τόσο για τα Μετέωρα όσο και για εμάς να είμαστε μέσα και στους δύο στόχους, και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Πρώτη φορά πάμε τελικό, είναι πολύ μεγάλη επιτυχία, έχουμε προετοιμαστεί για να το ευχαριστηθούμε, χωρίς σκοπιμότητες ώστε και ο κόσμος να απολαύσει το θέαμα. Ας ελπίσουμε να μην βρεθούν σε καλή μέρα τα Μετέωρα μπας και πάρουμε και εμείς κάποιο κύπελλο!!!».

Ο αρχηγός των Μετεώρων Θοδωρής Φορτούνης από την πλευρά του είπε: «Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΤ για την διοργάνωση, είναι πολύ ωραίο όλο αυτό που γίνεται. Συγχαρητήρια στην Πηγή που είναι πρώτη φορά σε τελικό. Να ευχηθώ να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, μία πραγματική γιορτή και να το ευχαριστηθούμε».

Τέλος ο αρχηγός της Πηγής Νίκος Ντόσας δήλωσε: «Μέσα από όλη αυτή την διαδικασία αναβαθμίζεται ο θεσμός. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Μετεώρων που μαζί με τον ΑΟ Τρίκαλα είναι οι ομάδες που  μπορούν να μας εκπροσωπήσουν σε επαγγελματικές κατηγορίες. Είμαστε περήφανοι που έχουμε φτάσει την ομάδα της Πηγής στον τελικό. Ελπίζουμε να βοηθήσει και ο καιρός και να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Υγεία σε όλους και περαστικά στον Ζαρόπουλο των Μετεώρων και τον συμπαίκτη μας τον Νικολαρέα που είναι τραυματίες».

meteora ao phghs 1

meteora ao phghs 2

meteora ao phghs 3

meteora ao phghs 4




Total
0
Shares
Previous Article

Τοποθέτηση Γ. Κωτσού για την 11η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας

Next Article
ΑΣΚαρδίτσας

Κρίσιμη μάχη με Μαρούσι για τον ΑΣΚ