Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μετάθεση των εκδηλώσεων της 12ης Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας

sxolikes xorodies 2

 

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ 12ΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 το πρωί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Νούσιου, με τη σύμφωνη γνώμη των Δημάρχων Καρδίτσας κ. Βασιλείου Τσιάκου, του Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη, του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καρδίτσας κ. Μιχάλη Παπανούσκα, της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας κ. Ευαγγελίας Χατζηδημητρίου, του Προέδρου του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Κώστα Ζυγογιάννη και του Διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας κ. Νίκου Ευθυμιάδη, αποφασίστηκε σύμφωνα και με τις εντολές του Υπουργείου Υγείας και τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, για λόγους δημόσιας υγείας, η μετάθεση των εκδηλώσεων της 12ης Διεθνής Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών από 30 Απριλίου έως 17 Μαίου 2020.

Στην απόφαση συνέβαλε σημαντικά η απόφαση αρκετών σχολικών χορωδιών να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους, καθώς και η έντονη ανησυχία πολλών γονέων  χορωδών.

Η Εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 στις 7:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Σεραφείμ στο Φανάρι Καρδίτσας που αφορά την παρουσίαση της Υμνολογίας του Προστάτη και Πολιούχου Αγίου Σεραφείμ, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.




Total
0
Shares
Previous Article
ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Με ένα “κλικ” πλέον η υποβολή πραγματικών τετραγωνικών για τους δημότες Καρδίτσας

Next Article
Στην Elite της Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας η αθλήτρια της ΑΚΑΚ Άρτεμις Ζαρκαδούλα

Στην Elite της Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας η αθλήτρια της ΑΚΑΚ Άρτεμις Ζαρκαδούλα

Related Posts