Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μεταμφιέστηκαν σε γιαγιάδες για να κάνουν το εμβόλιο!

emvolio giagiades

Σύμφωνα με τη New York Post το ευτράπελο περιστατικό αποκάλυψε ο δρ. Πολ Πίνο, διευθυντής της Υπηρεσίας Υγείας της κομητείας Όραντζ της Φλόριντα, λέγοντας ότι η μεταμφίεση των δυο γυναικών ήταν ολοκληρωμένη, αφού περιλάμβανε όλα τα αξεσουάρ που συνδέονται με τη στερεοτυπική εμφάνιση μιας ηλικιωμένης γυναίκας, όπως σκούφο, γάντια και γυαλιά.

Οι εργαζόμενοι στην τοποθεσία εμβολιασμού που στεγάζεται στο συνεδριακό κέντρο της κομητείας πρόσεξαν την αλλόκοτη εμφάνιση των δυο γυναικών, και τις σταμάτησαν προτού προλάβουν να εμβολιαστούν. Ελέγχοντας τα χαρτιά που είχαν μαζί τους, όπως ταυτότητες και διπλώματα οδήγησης, διαπίστωσαν ότι υπήρχε πρόβλημα και με αυτά.

Οι δυο γυναίκες είχαν έρθει στο εμβολιαστικό κέντρο για να λάβουν τη 2η δόση του εμβολίου. Ερωτηθείς τι συνέβη με την πρώτη δόση, ο Πίνο απάντησε πώς δεν έχει ιδέα πως κατάφεραν οι δυο «ψευτογιαγιάδες» να εμβολιαστούν την πρώτη φορά, χωρίς να τις πάρουν είδηση. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αριθμός των ατόμων στην περιοχή που έχουν αποπειραθεί να παρακάμψουν τη σειρά προτεραιότητας για τον εμβολιασμό δίνοντας ψεύτικα στοιχεία είναι «μεγαλύτερος από αυτόν που περίμεναν οι υγειονομικές Αρχές». Για τον λόγο αυτό έχει ενισχυθεί πλέον η ασφάλεια στα εμβολιαστικά κέντρα.

Σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Όραντζ, η μία από τις γυναίκες ήταν 44 ετών και η άλλη 34 ετών. Στη Φλόριντα, μόνο άτομα από 65 ετών και πάνω, επαγγελματίες του χώρου της υγείας και εργαζόμενοι σε γηροκομεία δικαιούνται προς το παρόν να εμβολιαστούν. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις τοπικές Αρχές, που προειδοποίησαν τις δυο γυναίκες ότι αν εμφανιστούν ξανά στο κέντρο θα συλληφθούν για παράνομη είσοδο.




Total
0
Shares
Previous Article
elpida hope

Πώς επηρεάζει η ελπίδα την υγεία μας;

Next Article
Asimina Skondra Giannis Kefalogiannis

Ασ. Σκόνδρα: Μέσα στον Μάρτιο η καταβολή ενισχύσεων στα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ