Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μεταγραφάρα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος – Γυρίζει σε κορυφαία ελληνική ομάδα – “Καθάρισε” ξένο άσο!

papadopoulos1

Ποιος είναι ο φαν του Έλληνα αμυντικού και πότε επιστρέφει; Είναι πλέον κοντά στη Σούπερ Λιγκ, έχει υποστηρικτές σε σύλλογο του Big-4 και στην Εθνική, ενώ η μεταγραφή του θα γίνει με εξαιρετικούς οικονομικούς όρους.

Ο ευαίσθητος σωματικά Τσιγκρίνσκι αποτελεί παρελθόν. Το θέμα στην ΑΕΚ από δω και στο εξής είναι ποιος θα αποτελέσει το μέλλον; Ένα… πουλάκι μου είπε ότι αν βρει τέτοιο στοίχημα κάπου, θα σπρώξει ό,τι έχει και δεν έχει στο όνομα: Κυριάκος Παπαδόπουλος. Προ ημερών ελέχθη / γράφτηκε ότι αρέσει. Μήπως όμως δεν έχουμε μείνει μόνο στο… like; Μήπως έχουν προχωρήσει περισσότερο τα πράγματα; Δεν ξέρω, αναρωτιέμαι φωναχτά.

papadopoulos kyriakos

Αυτό που ξέρω είναι πως υπάρχει ένας στην ΑΕΚ που κάνει ό,τι μπορεί για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο παίκτης. Θεωρεί πως είναι ό,τι καλύτερο στην παρούσα φάση. Ακόμα και πρόσωπα και πράγματα στην Εθνική προσπαθούσε να επηρεάσει προκειμένου όχι μόνο να καλείται αλλά και να παίζει ο Κυριάκος. Δε λέω ότι δεν το αξίζει. Δεν θα το κρίνω εγώ εξάλλου. Λέω ότι ο συγκεκριμένος… φαν του τον θέλει και στην Εθνική και στην ΑΕΚ.

Ο Κυριάκος έχει συμβόλαιο ως τον Δεκέμβρη με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και έχει φροντίσει να καταστήσει σαφές σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι είναι σαν ελεύθερος, ένα μικροσκοπικό ποσό θα απαιτηθεί για να φύγει.

Λέτε αυτό το… πουλάκι να ήξερε τι έλεγε; Εγώ λέω πάρα πολύ πιθανό…

sportdog.gr




Total
0
Shares
Previous Article
6pfodt

Τους... έκλεισε το στόμα ο Χεζόνια - Τρομερή απάντηση για τα σενάρια ότι πάει Μπαρτσελόνα!

Next Article
alexiptoto

Στο νοσοκομείο αρκετοί θεατές μετά την πτώση αλεξιπτωτιστή στο Γαλλία-Γερμανία (pics & video)