Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Μένουμε σπίτι» και δίνουμε Αξία στον χρόνο..Τηλεδιάσκεψη – τηλενημέρωση σε φορείς και πολίτες της Κοιλάδας του Αχελώου!

eap e

«Μένουμε σπίτι» και δίνουμε Αξία στον χρόνο..Τηλεδιάσκεψη – τηλενημέρωση σε φορείς και πολίτες της Κοιλάδας του Αχελώου! 

Η κα Βασιλική Νταλάκου μας ενημέρωσε για το Ε.Α.Π. (Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο)!

Από την Ορεινή Αργιθέα, την Ορεινή Άρτα, τα Ευρυτανικά Άγραφα και τον Ορεινό Βάλτο συμμετείχαν στις 14/4/2020 σε δεύτερη τηλεσυζήτηση φορείς πολιτισμού και πολίτες της περιοχής Κοιλάδας του Αχελώου.

Οι σπουδές στο  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ήταν το θέμα που συζητήθηκε σε τηλεδιάσκεψη – τηλενημέρωση, με την κα Νταλάκου Βασιλική.

Η κα Βασιλική Νταλάκου κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή, έχει σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι διδάκτωρ Επιστημών του Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου με εξειδίκευση στη θεωρία της δημόσιας πολιτικής για την προστασία του περιβάλλοντος. Έχει διδάξει θέματα δημόσιας διοίκησης και δημόσιας πολιτικής στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο Α.Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου, στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και από το 2001 ανήκει στο Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Έχει διατελέσει μέλος τους επιστημονικού προσωπικού του Συνηγόρου του Πολίτη και είναι Νομικός Συνεργάτης στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση έγινε παρουσίαση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, των προγραμμάτων που προσφέρει, του τρόπου εισαγωγής σ’ αυτό, του κόστους των σπουδών και της μορφής των σπουδών που βασίζονται στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση. .Επίσης παρουσιάστηκε η τρέχουσα προκήρυξη για 8 Προπτυχιακά, 1 Ειδικό και  37 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών η οποία θα είναι ανοικτή μέχρι τις 29 Μαΐου. Πληροφορίες για την προκήρυξη αυτή υπάρχουν στην ιστοσελίδα: www.eap.gr. Από τη συζήτηση αναδείχθηκε ότι η μόρφωση είναι δικαίωμα όλων σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους

Είναι χαρά και τιμή για την Κοιλάδα του Αχελώου και τα περίχωρά της αυτές οι δραστηριότητες Γραμμάτων & Πολιτισμού να συνεχιστούν και σε επόμενα στάδια με καλεσμένους-προσωπικότητες του τόπου μας, κι όχι μόνο.

Να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή των Φορέων και των πολιτών στις συζητήσεις, είναι ελεύθερη χωρίς δεσμεύσεις.

 Στους συμμετέχοντες, στην τηλεδιάσκεψη, ήταν και οι:

 Μενέλαος Παπαδημητρίου

 Χρήστος Καπερώνης

 Κων/νος Χαραμής

 Παρθενία Χαρίτου

 Κώστας Π. Τσιάκαλος

Οι γέφυρες ενώνουν

acheloos




Total
0
Shares
Previous Article
efxes pasxa

Ευχές για Καλό Πάσχα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Δ. Μουζακίου

Next Article
pasxa

Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου: Ωράριο Λειτουργίας

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…