Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μέλι ΑΤΤΙΚΗ και Α.Σ.Καρδίτσας… ακόμη πιο ψηλά

 

Τις εγκαταστάσεις της «ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ», της κορυφαίας εταιρείας στο χώρο της μελισσοκομίας επισκέφθηκε η ανδρική ομάδα

Τις εγκαταστάσεις της «ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ» στο Κρυονέρι Αττικής, επισκέφθηκε τη Δευτέρα η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ. Οι αθλητές, το προπονητικό τιμ και οι παράγοντες της ομάδας μας, ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της «ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ» και εντυπωσιάστηκαν από την οργάνωση, τον εξοπλισμό, αλλά και την πρότυπη λειτουργία της κορυφαίας εταιρείας στο χώρο της ελληνικής μελισσοκομίας.

Η «ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ» βρίσκεται εδώ και ενενήντα χρόνια δίπλα στον Έλληνα μελισσοκόμο, παράγοντας εκλεκτά προϊόντα με αυστηρές προδιαγραφές αλλά και με καθημερινή φροντίδα. Τα προϊόντα της «ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ» ταξιδεύουν και στις πέντε ηπείρους, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο, διακρίσεις και διεθνή βραβεία. Η ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει όλη την παραγωγική διαδικασία, να επισκεφθεί το κέντρο ποιοτικού ελέγχου αλλά και να ενημερωθεί από τους διευθύνοντες συμβούλους τον κ. Γεώργιο Πίττα και την κα Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, που με πολλή χαρά υποδέχθηκαν αθλητές, προπονητές και παράγοντες.

Η «ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ» πέρα από την επιχειρηματική της δραστηριότητα, έχει έντονη κοινωνική δράση, στα πλαίσια της οποίας είναι και η συνεργασία με το σύλλογό μας. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία στηρίζει τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ και για δεύτερη σεζόν, είναι ο μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας. Μια εξαιρετική τιμή για το σύλλογό μας αλλά και για το μπάσκετ της Καρδίτσας, που στην «ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ», βρίσκει ένα θερμό συμπαραστάτη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. Γεώργιο Πίττα και την κα Αλεξάνδρα Πίττα – Χαζάπη, αλλά και όλο το προσωπικό της εταιρείας που τόσο φιλόξενα υποδέχθηκαν την ομάδα μας, τονίζοντας τη στήριξη και τη συμπαράσταση προς την προσπάθεια του αθλητισμού της Καρδίτσας.

Μάλιστα, ο κ. Γιώργος Πίττας έδωσε στους αθλητές μας προϊόντα της εταιρείας, ενώ λίγες ώρες αργότερα, βρέθηκε μαζί με το γιό του Παναγιώτη στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, παρακολούθησε το φιλικό αγώνα με τους Zhejiang Lions του Γιάννη Μπουρούση, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας.




Total
0
Shares
Previous Article

Στην αποκατάσταση της γέφυρας στον οικισμό Κοσκινά προχωρά η Περιφέρειας Θεσσαλίας

Next Article

Mind The Pump! Η ΔΕΥΑ Τρικάλων αλλάζει τα δεδομένα στις τηλεμετρίες