Μελέτη παράκαμψης σηράγγων Παλαιοδένδρου στο Δήμο Αργιθέας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας 

siragga Paiaodendro Argithea

Μελέτη παράκαμψης σηράγγων Παλαιοδένδρου στο Δήμο Αργιθέας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας 

Στην εκπόνηση μελέτης για την παράκαμψη των σηράγγων Παλαιοδένδρου, στην οδό Καρδίτσας- Άρτας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την ένταξη της μελέτης στο Περιφερειακό Πρόγραμμα  Ανάπτυξης (ΠΠΑ) Θεσσαλίας, με προϋπολογισμό 360.000 ευρώ. «Προχωράμε στην εκπόνηση μελέτης για την ωρίμανση έργου βελτίωσης οδικού τμήματος 3,5 χιλιομέτρων, στο Δήμο Αργιθέας. Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας βρισκόμαστε σε συνεχή κίνηση.  Σε μια δύσκολη εποχή, διεκδικούμε και βρίσκουμε  χρηματοδοτήσεις, σχεδιάζουμε, ωριμάζουμε και δρομολογούμε έργα που θέλει και έχει ανάγκη η κοινωνία» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Αντικείμενο της μελέτης είναι η βελτίωση τμήματος της πρωτεύουσας επαρχιακής οδού 3 «Καρδίτσα – Μουζάκι προς Άρτα δια Φαναρίου – Δρακότρυπας – Οξυάς – Αργιθέας και Γέφυρας Κοράκου», στην περιοχή του οικισμού Παλαιόδενδρου του Δήμου Αργιθέας, συνολικού μήκους 3,5 χλμ περίπου. Η μελέτη αφορά στη διαπλάτυνση και βελτίωση της χάραξης του οδικού επαρχιακού τμήματος που βρίσκεται πάνω από τις σήραγγες, τη βελτίωση – κατασκευή δύο  κόμβων και την κατασκευή των απαραίτητων τεχνικών.

Έργα 1,8 εκατ. ευρώ για την οδική ασφάλεια στην Π.Ε. Καρδίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Total
0
Shares