Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μείζον θέμα η παράδοση του περιφερειακού Μουζακίου στην κυκλοφορία

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Μουζακίου για την ανάδειξη νέου ΔΣ

Μείζον θέμα η παράδοση του περιφερειακού Μουζακίου στην κυκλοφορία

Ο περιφερειακός στο Μουζάκι θα παραμείνει κλειστός και εργασίες σηματοδοτησης θα ξεκινήσουν μετά τις 22/8

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα να μην δοθεί στην κυκλοφορία για τα “ΜΟΥΖΑΚΙΑ” αλλά ούτε και για το παζαρακι

– Προτείνουμε:

  •  Για το πρωί του Σαββάτου 13/8 που λειτουργεί η αγορά να δοθεί στην κυκλοφορία ο περιφερειακός για φορτηγά βαρέως τύπου με την αρωγή της αστυνομίας όπως έγινε και με τα φορτηγά με τις ανεμογεννήτριες. Έτσι θα διευκολυνθουν οι εκατονταδες επισκέπτες του 15 Αυγούστου και τα καταστήματα του Μουζακίου.
  •  Αύριο Παρασκευή στο Δημαρχείο με επικεφαλής το Δήμαρχο και φορείς του Μουζακίου να γίνει μια συνάντηση για άσκηση πίεσης για την συντομότερη δυνατή παράδοση του έργου όπως και του παραποταμιου χώρου στάθμευσης. Η δικαιολογία ότι δεν δίνετε στην κυκλοφορία λόγω σήμανσης δείχνει μεγάλη προχειρότητα. Η σήμανση θα έπρεπε να γίνεται παράλληλα με το στρώσιμο του δρόμου.

 Ελπίζουμε σε θετική έκβαση των δικαιων αιτημάτων μας για να ξαναβρεί το Μουζάκι το συντομότερο δυνατό την ομαλή λειτουργία του. Δύο χρόνια μετά τον καταστροφικό Ιανό δικαιούμαστε την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση.




Total
0
Shares
Previous Article
Ιδρύεται πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο στην Λίμνη Πλαστήρα

Ιδρύεται πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο στην Λίμνη Πλαστήρα

Next Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

ΛΑ. ΣΥ.: Μπαράζ αναθέσεων πολλών εκατομμυρίων από την νεοδημοκρατική περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας

Related Posts

E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…