Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μεικτή δημόσια ειδική συνεδρίαση, δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου

dimarxeio mouzakiou

Μεικτή δημόσια ειδική συνεδρίαση, δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου, σύμφωνα με το άρθρο 217 του Ν.3463/06 στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου, δυνάμει της υπ΄αριθμ. 125/2021 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
Εισηγητής: Δήμαρχος

Η  Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΚΑΡΑΜΠΕΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

* Η μεικτή συνεδρίαση πραγματοποιείται δια ζώσης, τηρουμένων όλων των εν ισχύ υγειονομικών μέτρων και ταυτόχρονα μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ειδικότερα:

Με φυσική παρουσία παρευρίσκονται:

Περισσότερα από επτά (7) άτομα, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των συμμετεχόντων, αποκλειστικά εφόσον πρόκειται για πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων (απόσταση ενάμιση μέτρου μεταξύ των παρευρισκόμενων αναλογία του ενός ατόμου ανά πέντε τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού)

Μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετέχουν οι αιρετοί που δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας ή δεν επιθυμούν να έχουν φυσική παρουσία στο χώρο των συνεδριάσεων.

*Επισημαίνεται ότι οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι θα πρέπει να ενημερώσουν την Πρόεδρο του Δ.Σ. αναφορικά με τον τρόπο συμμετοχής στη συνεδρίαση, δηλαδή είτε δια ζώσης είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, έως την 12η μεσημβρινή της ημέρας διεξαγωγής της συνεδρίασης.

*Μέγιστος αριθμός ατόμων στην αίθουσα 36 άτομα.

*Οι φορείς του Δήμου που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εν λόγω συνεδρίαση θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματέα Δ.Σ. κ. Βλάχου Στυλιανή (2445350136) έως την Δευτέρα 20-12-2021, προκειμένου να μην ξεπεραστεί ο μέγιστος αριθμός ατόμων στην αίθουσα.




Total
0
Shares
Previous Article
Η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ κάθε Τετάρτη στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας

Η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ κάθε Τετάρτη στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας

Next Article
edathess Del Monte

«Ναι» στο φυσικό αέριο - Η Βιομηχανία Del Monte εντάσσεται στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Related Posts