Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στη Θεσσαλία στο προσεχές διάστημα

Μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στη Θεσσαλία στο προσεχές διάστημα

 

Μέσα απ’ τη συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας

Μια σειρά από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσα στην άνοιξη μέσα απ’ τη συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας. Αυτό έγινε γνωστό σε συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με τον Πρόεδρο Ηλία Καφφέ, την ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά, τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Πομάνσκι και τον εθνικό προπονητή Γιάννη Κουτσιώρα.

Κατά τη συνάντηση έγινε ένας απόλογισμός των μέχρι τώρα αθλητικών εκδηλώσεων στην Θεσσαλία τα τελευταία χρόνια, που είχε σαν αποτέλεσμα πολλές και επιτυχημένες διοργανώσεις, ενώ πραγματοποιήθηκε ο προγραμματισμός και για το 2019.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κώστας Αγοραστός: «Μέσα από τη συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και τους αθλητικούς συλλόγους, καταφέραμε η Περιφέρεια Θεσσαλίας να είναι η πρώτη αθλητική Περιφέρεια στη χώρα. Με μία σειρά επιτυχημένων διοργανώσεων, με παγκόσμια πρωταθλήματα, με πανελλήνιους αγώνες και εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού, βάλαμε τη Θεσσαλία μπροστά και μεγαλώσαμε το αθλητικό-δρομικό κίνημα στη περιοχή. Με τη συνάντηση αυτή θέτουμε τα θεμέλια για ακόμα περισσότερες αθλητικές δράσεις και το 2019, καθώς για εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια και αποτελεί διέξοδο από την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας».




Total
0
Shares
Previous Article

Η κατάσταση του Οδικού Δικτύου Θεσσαλίας (ώρα 19:30)

Next Article
Νέες ταινίες στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Νέες ταινίες στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας