Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μεγάλα ονόματα στο Φεστιβάλ λιμνών 2019

festival limnon

 • Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Θέατρο Κτιμένης στις 18 Αυγούστου

Ο Στέφανος Κορκολής στην Κερασιά στις 20 Αυγούστου

Η Άλκιστης Πρωτοψάλτη στην Πλάζ Πεζούλας στις 25 Αυγούστου

Οι Μπλέ στην Πλατεία της Καρδίτσας στις 28 Αυγούστου

Μεγάλα ονόματα θα παρελάσουν και φέτος από το φεστιβάλ λιμνών 2019 που διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το πλήρες πρόγραμμα θα παρουσιαστεί την Δευτέρα, αλλά είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε ότι οι τέσσερις μεγάλες συναυλίες θα είναι και φέτος εντυπωσιακές.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Θέατρο Κτιμένης

reboutsika

Η έναρξη των συναυλιών θα γίνει στις 18 Αυγούστου όπου σε συνεργασία με τον Δήμο Σοφάδων θα γίνει η μεγάλη συναυλία στο θέατρο Κτιμένης με την τεράστια μουσικό και ερμηνεύτρια, Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Ο Στέφανος Κορκολής στην Κερασιά

korkolis

Ακολούθως, στις 20 Αυγούστου θα γίνει στην Κερασιά μεγάλη συναυλία με τον Στέφανο Κορκολή να ερμηνεύει τους ποιητές σε συνθέσεις μεγάλων δημιουργών, (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Μικρούτσικος, Λάγιος, Σπανός κ.α).

Η Άλκιστης Πρωτοψάλτη στην Πλάζ Πεζούλας

prvtopsalth 1

Στις 25 Αυγούστου η μεγάλη ερμηνεύτρια Άλκιστης Πρωτοψάλτη θα εμφανιστεί στην Πλάζ Πεζούλας, στην κεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού, «Σε απευθείας σύνδεση» με το κοινό της, πλημμυρισμένο με τα τραγούδια της που αγαπάμε, τραγούδια που ξυπνάνε μνήμες, με ευαισθησία, συμμετοχή και ενέργεια!

Οι Μπλέ στην Πλατεία της Καρδίτσας

group mple

Τέλος, στις 28 Αυγούστου, το πρόγραμμα θα κλείσουν οι ΜΠΛΕ, σε μια συναυλία που θα γίνει στην πλατεία της Καρδίτσας.

Η Άλκιστης Πρωτοψάλτη

Μετά από αρκετά χρόνια με μοναδικές συνεργασίες που άφησαν εποχή, η Άλκηστις επιστρέφει στην σκηνή με ροκ διάθεση , σε μια παράσταση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της!

Eνα πρόγραμμα «Σε απευθείας σύνδεση» με το κοινό της, πλημμυρισμένο με τα τραγούδια της που αγαπάμε, τραγούδια που ξυπνάνε μνήμες, με ευαισθησία, συμμετοχή και ενέργεια! Μαζί της μία ομάδα σπουδαίων μουσικών που δημιουργούν μοναδικές εικόνες, ξεχωριστές στιγμές και μας χαρίζουν μελωδίες, σ ένα πρόγραμμα ανανεωμένο, αισιόδοξο με ρυθμούς γρήγορους και παθιασμένους και όπως λέει και η Άλκηστις: «Mουσικά μείγματα και εκρηκτικές χημείες, χρώματα και ηχοχρώματα, ρυθμοί και αρμονίες, χορδές , μαγεία, ανάταση και ψυχική ευθυγράμμιση, με ανατροπές και διασκευές να λάμψει το όνειρο να λάμψουν και οι καρδιές !» Μία χίμαιρα μουσικής, ήχων και ενέργειας θα ξεχυθεί στην Λίμνη Πλαστήρα στις 25 Αυγούστου.

Στέφανος Κορκολής, τραγουδάμε τους Ποιητές μας

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας μαζί με την εξαιρετική Σοφία Μανουσάκη, μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο της μελοποιημένης ποίησης. Θα ακουστούν συνθέσεις μεγάλων δημιουργών, (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Μικρούτσικος, Λάγιος, Σπανός κ.α) όπως επίσης και μελοποιημένα ποιήματα των Κ.Π. Καβάφη, Ο. Ελύτη, Γ Σεφέρη, σε σύνθεση Σ. Κορκολή.

Ευανθία Ρεμπούτσικα – «Μια βραδιά στην Πόλη

Από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης στα ονειρικά σοκάκια του Παρισιού και από κει σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο προσκαλεί το κοινό η Ευανθία Ρεμπούτσικα με όχημα τις πολυαγαπημένες μελωδίες της, θα

βρεθεί και στην Λίμνη Σμοκόβου. Το μουσικό ταξίδι περιλαμβάνει μουσικές από πολυβραβευμένα soundtracks όπως το “Baharat” ή αλλιώς “Πολίτικη Κουζίνα”, το “Babam ve oglum” το οποίο βραβεύτηκε με το Discovery Soundtrack Award στη Γάνδη, το “Ulak” καθώς και συνθέσεις από την πρόσφατη δουλειά της για τις ταινίες “Birleen Gönüller”, “Nadide hayiat” και “Iftarlik gazoz “. Θα ακουστούν επίσης μουσική και τραγούδια από το άλμπουμ της “Το Aστέρι και η Eυχή” καθώς και έργα από τις θεατρικές παραγωγές “Φθινοπωρινή Iστορία”, “Το Τρίτο Στεφάνι” και “Συρανό ντε Μπερζεράκ”. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείψουν αποσπάσματα από τη μουσική και τα τραγούδια της δουλειάς για την ταινία του Τάσου Μπουλμέτη, “1968”. Μαζί της δύο μοναδικές τραγουδίστριες, η Έλλη Πασπαλά και η Dilek Koç.

Η Έλλη Πασπαλά, αγαπημένη ερμηνεύτρια μεγάλων συνθετών, που ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια της Ευανθίας, άλλοτε μας απογειώνει και μας παρασύρει και άλλοτε μας καθηλώνει και μας συγκινεί με την ερμηνεία της. Η Dilek Koç, με μία μεγάλη διαδρομή στα μουσικά ρεύματα των Βαλκανίων , μας ταξιδεύει με την ιδιαίτερη φωνή της από την Θεσσαλονίκη στις μελωδίες και στα αρώματα της Ανατολής. Η ενέργεια που δημιουργείται επί σκηνής μεταξύ της Ευανθίας και του κοινού είναι γνωστή και μαζί με τους ταλαντούχους μουσικούς – σολίστες που παίζουν πιάνο, κανονάκι, ακορντεόν, ντραμς, τρομπέτα και κρουστά και φέρνουν ο καθένας το μοναδικό του στυλ στη συναυλία, κάθε παράσταση γίνεται μία μοναδική εμπειρία!

ΜΠΛΕ: Ας απολαύσουμε ζωντανά την Τζώρτζια

Το συγκρότημα των Μπλε δεν χρειάζεται συστάσεις. Διαχρονικά τραγούδια, ιδιαίτερος ήχος, με την απόλυτη frontwoman Τζώρτζια να μας συνεπαίρνει με την φωνή και την ερμηνεία της σε κάθε συναυλία. Η πορεία των Μπλέ συνεχίζει, λοιπόν, ακάθεκτη. Επτά albums και ένα διπλό best off έχουν καθιερώσει τους Μπλε ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. To 2014 παρουσιάζουν για πρώτη φορά την unplugged εκδοχή των τραγουδιών “Φοβάμαι”, “Νιώθω Ενοχές”, “Πιάνω Φωτιά”, “Τον Ίδιο Τον Θεό”, “Δεν Θέλω”, “Μια Φορά κι Έναν Καιρό”, “Κόκκινο Φιλί”, “Εσύ Δεν Ζεις Πουθενά” και πολλών άλλων που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το μουσικόφιλο κοινό. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε ζωντανά την Τζώρτζια να ερμηνεύει με διαφορετικό τρόπο τις γνωστές επιτυχίες των Μπλε μαζί με τον Γιώργο Παπαποστόλου συνθέτη και ιδρυτή του συγκροτήματος στο σαξόφωνο, και τον Πάνο Παπάζογλου στην κιθάρα, σε μια ιδιαίτερη unplugged συναυλία.

H Aλήθεια




Total
0
Shares
Previous Article
ao kraneas gkinis

Αποχαιρέτησε τον Α.Ο Κρανέας ο Γκινής!

Next Article
ao kraneas aleksiou

Και Αλεξίου ο ΑΟ Κρανέας...

Related Posts