Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με τους μαθητές του 12ου ΓΕΛ Λάρισας ο Περιφερειάρχης

kouretas mathites sinantisi

Με τους μαθητές του 12ου ΓΕΛ Λάρισας ο Περιφερειάρχης

Αντιπροσωπεία μαθητών της Γ’ τάξης του 12ου Γενικού Λυκείου Λάρισας δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας στο γραφείο του.

Η επίσκεψη των μαθητών είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου  Περιφερειάρχη, ωστόσο βρήκαν το χρόνο να συζητήσουν πολλά θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική διαδικασία, την πορεία προς το πανεπιστήμιο, αλλά και τις ανησυχίες των μαθητών για το μέλλον. Μάλιστα οι μαθητές δώρισαν στον περιφερειάρχη μια γκραβούρα του Αρχαίου Θεάτρου της Λάρισας, την οποία φιλοτέχνησαν οι ίδιοι.

Ο κ. Κουρέτας τους ευχαρίστησε, τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ακαδημαϊκή τους πορεία και τόνισε πως το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας είναι σταθερό και δεδομένο.
Total
0
Shares
Previous Article
Ενοικιάζεται Σύγχρονη Σταβλική Εγκατάσταση

Ενοικιάζεται Σύγχρονη Σταβλική Εγκατάσταση

Next Article
Νόμος και Ελευθερία - Άνθρωπος και Ταυτότητες (Θρησκεία – Έθνος) - Φωτογραφία: Προπαγάνδα αλλά και Εργαλείο Αφύπνισης - Ποίηση και Πολιτική - Η βαλίτσα του Ταξιδιώτη - Ένα εκκλησάκι οικόσημο της Δονούσας ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗ: Βίοι παράλληλοι - H Τραγωδία των Τεμπών: Aνθρώπινο Λάθος και Κρατική Αβελτηρία - Η πρώτη επέτειος του Ουκρανικού πολέμου: Οι διαψεύσεις και οι προοπτικές για ειρήνη - Ελευθερώστε τα γλυπτά του Παρθενώνα - Στο λυκαυγές ενός άλλου κόσμου: Προοπτικές και Ευθύνες… - Τρία βιβλία για μία ασφαλή πλοήγηση στην εποχή της μετα-πραγματικότητας - Αλλάζουν οι θρησκείες; - Μικρασιατική Καταστροφή: Μνήμη που πληγώνει… - Ένας άδικος θάνατος και μία δίκαιη εξέγερση - Τουρκικός μεγαλο-Ιδεατισμός ή η παράνοια του νέο-Οθωμανισμού;

Έρωτας και Πολιτική Ορθότητα

Related Posts

Δ. Τρικκαίων - Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς
Διαβάστε περισσότερα

Δ. Τρικκαίων – Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς

Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε και περιέγραψε αναλυτικά, ολόκληρο το φάσμα των ενεργειών, δράσεων, πρωτοβουλιών, συνεργασιών και έργων