Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με τους νέους της Καρδίτσας ο Κώστας Τσιάρας

tsiaras neolaia 2

 

Ανάμεσα σε εκατοντάδες νέους της πόλης μας, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 1 Ιουλίου 2019 ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, στην ειδική θεματική εκδήλωση που διοργάνωσε. Σε μια πραγματικά όμορφη βραδιά,  ο Καρδιτσιώτης πολιτικός απάντησε σε όλες τις  ερωτήσεις των νέων για την πολιτική, την ανεργία, την νεανική επιχειρηματικότητα και τις ευκαιρίες που δημιουργεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός στην απασχόληση των νέων. Ο Κώστας Τσιάρας ανέλυσε, επίσης, την προτεραιότητα που αποδίδει η Νέα Δημοκρατία στην επανασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και στις «δύσκολες ερωτήσεις» για την οικογένειά του και τις οπαδικές του προτιμήσεις.

«Πίσω από μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα κρύβεται πάντα πολύ σκληρή δουλειά. Κρύβεται η ικανότητα της οργάνωσης, της συνεργασίας, της δυνατότητας να κατανέμονται σωστά οι ρόλοι.» είπε ο Κώστας Τσιάρας και προέτρεψε τους νέους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να κάνουν πράξη τις ιδέες τους.

«Η δική μας δουλειά, η δουλειά της επόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, είναι να ευθυγραμμίσουμε την προσπάθειά των νέων με την ανταμοιβή. Αν δουλέψετε σκληρά και σας βγει η επιχειρηματική σας ιδέα, να μην αντιμετωπίσετε άλλα εξωγενή εμπόδια, όπως η γραφειοκρατία και το υψηλό κόστος των εργοδοτικών εισφορών» είπε ο Κώστας Τσιάρας.

«Αξίζει να προσπαθήσουμε για αυτή τη νέα γενιά. Για τα χιλιάδες παιδιά που σήμερα δεν μπορούν να βρουν εύφορο έδαφος για να καλλιεργήσουν τις ιδέες τους, στον τόπο τους. Για εκείνα τα παιδιά που θέλουν να αναδείξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους, που σήμερα πνίγονται στη γραφειοκρατία και την υπερφορολόγηση» είχε πει νωρίτερα ο Καρδιτσιώτης πολιτικός, μιλώντας στους κατοίκους του Αγίου Ακακίου, του Πύργου Ιθώμης, του Καππά, του Ελληνόπυργου και του Μαυρομματίου. «Θέλουμε να προσελκύσουμε νέες επενδύσεις που θα δημιουργήσουν νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, οι οποίες θα κρατήσουν τους νέους μας στον τόπο τους» είπε κλείνοντας ο πρώην Υπουργός και κάλεσε τους πολίτες, να δείξουν εμπιστοσύνη στο ρεαλιστικό σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου.

kostas Tsiaras logotipo ekloges

tsiaras neolaia 1

tsiaras neolaia 2

tsiaras neolaia 3

tsiaras neolaia 4

tsiaras neolaia 5

tsiaras neolaia 6

tsiaras neolaia 7




Total
0
Shares
Previous Article
anka emporikos syllogos sofades

Αναβάλλεται η εκδήλωση για το Leader στους Σοφάδες

Next Article
Μουλάς Γιώργος

Νέος Πρόεδρος στην ΠΕΔ Θεσσαλίας