Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με τον Βασίλη Βούζα στο τιμόνι οι νέοι του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ

Τον δεύτερο του αγώνα στη φάση των ομίλων του UEFA Youth League δίνει την Τρίτη (16:00) στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός. Τον αγώνα θα μεταδώσει ζωντανά σε live streaming το site της Αρσεναλ (arsenal.com)

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα που είναι στον 6ο όμιλο αντιμετωπίζει την Άρσεναλ με στόχο το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα την διατηρήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Ολυμπιακός επικράτησε στον αγώνα της πρεμιέρας με σκορ 1-0 της Μπάγερν Μονάχου στο Ρέντη και είναι πρώτος στη βαθμολογία μαζί με την Άρσεναλ η οποία επικράτησε με 0-2 στο Ζάγκρεμπ της Ντιναμό.

Η ομάδα του Πειραιά δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και μετά από την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας ο Βασίλης Βούζας συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές. Ο έμπειρος τεχνικός μαζί με το επιτελείο του έχουν μελετήσει καλά τους Άγγλους ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα δουν και πάλι βίντεο τόσο με αποσπάσματα από αγώνες του Ολυμπιακού όσο και της Άρσεναλ.

Η αποστολή έφτασε το απόγευμα (17:00 ώρα Αγγλίας) στο αεροδρόμιο του Λούτον στο Λονδίνο και στη συνέχεια μετέβη στο ξενοδοχείο. Μαζί με την ομάδα ταξίδεψε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργος Παύλου.

Ο Βασίλης Βούζας μιλώντας για το παιχνίδι σημείωσε: «Κάθε παιχνίδι σ’ αυτό το επίπεδο είναι δύσκολο. Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντι μας μια ομάδα με βαρύ όνομα η οποία ξεκίνησε με διπλό στη διοργάνωση. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και ήρθαμε στο Λονδίνο για το καλύτερο. Αυτό που έχω ζητήσει από τους παίκτες μου είναι να παλέψουν το παιχνίδι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Κοιτάμε κάθε αναμέτρηση σαν τελικό και θέλουμε να φαίνεται παντού η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός».

Ο αρχηγός της ομάδας Μανώλης Σάλιακας ο οποίος θ’ αγωνιστεί στον αγώνα της Τρίτης σημείωσε: «Είμαστε αισιόδοξοι. Πέρσι δείξαμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε. Στόχος μας είναι η νίκη. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αποτέλεσμα το οποίο όμως δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς».

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ομάδα του Ολυμπιακού την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκανε τρία «διπλά» στον όμιλο κερδίζοντας την Γιουβέντους στην Ιταλία, την Ατλέτικο στην Ισπανία και την Μάλμε στη Σουηδία.

Ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει ξανά την Άρσεναλ στο ίδιο γήπεδο πριν από 3 χρόνια. Τη σεζόν 2012-13 οι δυο ομάδες είχαν αγωνιστεί στο Next Gen Series και είχαν μείνει στο 0-0.

Από εκείνη την ομάδα οι μόνοι που … επιστρέφουν από τον Ολυμπιακό είναι ο γυμναστής της ομάδας Θανάσης Ρωσίδης, ο γιατρός Αλέξανδρος Κοϊνης και φυσικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ και Επικεφαλής των Ακαδημιών κ. Γιώργος Παύλου.

πηγή: sports-academies.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου

Next Article

Ψεκασμός σε ελαιόδεντρα για την καταπολέμηση του δάκου