Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με τον Θεόδωρο Λιβάνιο συναντήθηκε η Ελευθερία Τζανακούλη

Με τον Θεόδωρο Λιβάνιο συναντήθηκε η Ελευθερία Τζανακούλη

Με τον Θεόδωρο Λιβάνιο συναντήθηκε η Ελευθερία Τζανακούλη

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, επισκέφτηκε η περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας και επικεφαλής παράταξης «Ενωμένοι Θεσσαλοί» κα Ελευθερία Τζανακούλη.

Η κα Τζανακούλη κατά τη διάρκεια της συνάντησης προχώρησε σε λεπτομερή ενημέρωση του υπουργού για την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλία στον απόηχο των καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που εξακολουθούν να είναι υπαρκτά για το θεσσαλικό λαό.

Συγκεκριμένα η περιφερειακή σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης τόνισε: «Ο συνδυασμός της τεράστιας ζημίας που υπέστησαν οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις, η κτηνοτροφία, οι κατοικίες, οι υποδομές, ο επαγγελματικός εξοπλισμός, καθιστά πολύπλοκο το πρόβλημα της αποκατάστασης. Η τοπική οικονομία της Θεσσαλίας στηρίζεται και στο αγροτικό εισόδημα. Η καταστροφή των καλλιεργήσιμων εκτάσεων αντανακλάται ήδη στην αγορά των πόλεων της Θεσσαλίας. Ενισχύστε το μέγιστο δυνατό τους δήμους της Θεσσαλίας που επλήγησαν για να αποκατασταθούν και να αναδιοργανωθούν οι κοινότητες τους».

Από τη μεριά του ο υπουργός κ. Λιβάνιος επεσήμανε ότι από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στη Θεσσαλία αντικρίζοντας ένα αποκαρδιωτικό τοπίο. Δόθηκαν όλα εκείνα τα εφόδια, έτσι ώστε να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες των πληγεισών περιοχών όσον αφορά μηχανήματα, τρόφιμα και ότι άλλο ήταν απαραίτητο.

Τέλος η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός μεριμνούν όπως έχει αποδειχτεί μέχρι στιγμής για να ξανα γεννηθεί η Θεσσαλία, να γίνει παραγωγική και «πλούσια» όπως ήταν στο κοντινό παρελθόν.
Total
0
Shares
Previous Article
Ελ. Τζανακούλη: Να συνταχτούμε με αυτούς που ασπάζονται τις προτάσεις μας - ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ – Η νέα παράταξη που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Διαγράφεται από την παράταξη Ενωμένοι Θεσσαλοί ο Γεώργιος Γαϊτανίδης

Next Article
Στα …Βουνά οι λύσεις για προστασία και ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας - Ανοιχτή Επιστολή: Να αφεθούν απερίσπαστα τα στελέχη της ΔΤΕ Καρδίτσας για έργα οδικής ασφάλειας - Συντήρησης Δρόμων - Σταθερό οικονομικό όφελος έχουν οι οικιακοί καταναλωτές στις περιοχές εγκατάστασης αιολικών πάρκων - Όψιμοι πανηγυρισμοί για Φράγμα-Λίμνη Σμοκόβου! Για το φράγμα Μεσοχώρας Τρικάλων - του Μουζακίου και της Συκιάς Καρδίτσας: ΟΥΔΕΝ - Έργα Μεταφοράς νερών Αχελώου: Η μόνη λύση για την Θεσσαλία για αποτροπή Σαχαροποίησης κάμπου και απογείωση ορεινής Αργιθέας !!! - «Κλείδωσε» η χρηματοδότηση για άσφαλτο στα Ρόγκια - Όρια Ν. Ευρυτανίας και Στέγαστρο Μ. Σκάλα - Οι νέοι Κοινοτάρχες ας μεριμνήσουν για οδοντιατρική περίθαλψη παιδιών - γυναικών - υπερηλίκων - Τακτική Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας - Η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα απαντήσουν; - Η 8η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα για τις Γυναίκες δεν θα γιορταστεί φέτος - 80 ημέρες έως 31-12-23: Πώς θα πορευθεί η πληγωμένη Θεσσαλία χωρίς ισχυρή περιφερειακή ηγεσία; - Η Θεσσαλία ξανά στο προσκήνιο - Ισότιμος Εταίρος στο Σχέδιο Ανασυγκρότησης - Ανθεκτικότητας! - Δ. Παπακώστας: Οι ελεύθεροι Θεσσαλοί δεν πείθονται από απερχόμενο περιφερειάρχη - Κυριακή ψηφίζουν αλλαγή - νέα αρχή! - Θεσσαλία: Θέλουμε πρόοδο - ασφάλεια και νέα Ηγεσία στην Περιφέρεια με Γνώση - Ενότητα - Η κάλπη περιφερειακών αιρετών κρύβει εκπλήξεις στις 8-10-23 για το μέλλον της Θεσσαλίας & Θεσσαλών! - Δημήτρης Παπακώστας: Αναμόρφωση συστήματος Διακυβέρνησης Δήμων - Περιφερειών - «Θέατρο παραλόγου» με τη γέφυρα «Αργύρη» - Σωστά ενεργεί το Υπουργείο Υποδομών: Σύγχρονη Γέφυρα ΤΩΡΑ στον άξονα προς Άρτα - όχι πτυσσόμενη προσωρινή Μπέλευ - Δημήτρης Παπακώστας: Οι Αργιθεάτες ανά τη Θεσσαλία αξίζουν την φροντίδα και του ορεινού Δήμου Αργιθέας, της πατρίδας τους! - Έξι 24ωρα (150 ώρες) ως την e-κατάθεση ψηφοδελτίων ενόψει τοπικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 - Στροφή κατοίκων πόλεων για διακοπές στα ορεινά! - Έργα Ασφάλτου από ΤΕΚ ΑΕ στην επαρχιακή οδό 9 «Βραγκιανά (διασταύρωση) - Β' Μάραθο - Λίμνη - ΙΜ Σπηλιάς» απαιτείται ... θαύμα!!! - Τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΕ Καρδίτσας εκφράζουν οι ακραίες θέσεις για έργα ΑΠΕ του ‘Υπευθύνου’ Περιβάλλοντος; - Τις πταίει; Για μη παραγωγή έργων στον ορεινό Δήμο Αργιθέας; - Περιφερειακός σύμβουλος Πλειοψηφίας αποχωρεί λόγω απαρχαιωμένου οδικού δικτύου στο Πήλιο - Δημήτρης Παπακώστας

Η παράταξη «Ενωμένοι Θεσσαλοί» καταφέραμε να διεμβολίσουμε το καθεστώς αλαζονείας και να φέρουμε Αλλαγή στη Θεσσαλία: Δεν αξίζει η αυτοταπείνωση

Related Posts