Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με το 50% των παραγωγών θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά των Σοφάδων

LAIKI AGORA 656

Με το 50% των παραγωγών θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά των Σοφάδων

Από το Δήμο Σοφάδων γίνεται γνωστό ότι λόγω των μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊου covid 19 η εβδομαδιαία λαϊκή αγορά του Σαββάτου θα λειτουργήσει με το 50% των παραγωγών, σύμφωνα με το Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας που ισχύει για την Π.Ε Καρδίτσας (Επίπεδο 3 Αυξημένη Επιτήρηση)

Σε αυτά περιλαμβάνεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών με 50% των πωλητών, η τήρηση 3 μέτρων απόστασης μεταξύ των πάγκων και υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους, παραγωγούς, πωλητές και καταναλωτές.

Το Σάββατο 17/10/2020 στη Λαϊκή Αγορά των Σοφάδων θα προσέλθουν οι πωλητές των οποίων το ΑΦΜ λήγει σε ζυγό αριθμό (0, 2, 4, 6, 8), ενώ το επόμενο Σάββατο (24/10/2020) θα προσέλθουν οι πωλητές των οποίων το ΑΦΜ λήγει σε μονό αριθμό (1, 3, 5, 7, 9).

Παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των μέτρων.




Total
0
Shares
Previous Article
astynomia

Εξιχνίαση κλοπής από το ΑΤ Πύλης

Next Article
Γ. Κωτσός: Αποζημιώνονται επαγγελματικά οχήματα, λεωφορεία και ταξί

Γ. Κωτσός: Υπογράφεται υπουργική απόφαση για στεγαστική συνδρομή πλημμυροπαθών

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…