Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με την ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ η Ασημίνα Σκόνδρα

Με την ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ η Ασημίνα Σκόνδρα

 

Σημαντικές συναντήσεις  με ουσιαστικό περιεχόμενο, είχε η Βουλευτής Καρδίτσας, κ. Ασημίνα Σκόνδρα, με την ηγεσία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Γρηγόριο Βάρρα και τους αντιπροέδρους κ. Δημήτριο Μελά και Πέτρο Τζαβέλα.

opekepe asimina skondra 1Η Βουλευτής γνωρίζοντας το νευραλγικό ρόλο του Οργανισμού για τον αγροτικό κόσμο και κατά συνέπεια για το Νομό μας, συζήτησε με τους καθ’ ύλην αρμόδιους, θέματα εφ’ όλης της ύλης. Από τους δασικούς χάρτες, ώστε να μην χαθούν ενισχύσεις δικαιούχων παραγωγών, μέχρι τα προβλήματα πληρωμών των βιολογικών προϊόντων, τις πληρωμές εκκαθάρισης της βασικής ενίσχυσης, του υπολοίπου 30% που απομένει, της πράσινης ενέργειας και των εξισωτικών αποζημιώσεων.

Αναφορά έγινε και για τον ελεγκτικό μηχανισμό, λάθη που έχουν παρατηρηθεί από τις τηλεπισκοπήσεις και οι δυσκολίες που προκύπτουν από την έλλειψη προσωπικού που παρατηρείται.

Οι αρμόδιοι του Οργανισμού απάντησαν σε όλα τα ζητήματα και ενημέρωσαν τη Βουλευτή, ότι είναι καθόλα έτοιμοι να προβούν στις πληρωμές των αγροτών πριν τις γιορτές.

Στη συνέχεια η κ. Σκόνδρα, είχε μια μακρά συζήτηση με τον κ. Μελλά, με τον οποίο πολλές φορές στο παρελθόν είχαν αγαστή συνεργασία και παράλληλα τους συνδέει μια βαθιά φιλία.

Έχοντας λοιπόν άποψη για την ενασχόληση και τις γνώσεις της Βουλευτή για τα αγροτικά ζητήματα, άκουσαν με προσοχή τις σκέψεις και τις προτάσεις της και δεσμεύτηκαν άπαντες, ότι θα υπάρχουν συχνά συναντήσεις συνεργασίας και εκατέρωθεν ενημέρωσης για επίλυση προβλημάτων και βελτίωση υφιστάμενων καταστάσεων, προς όφελος πάντα των αγροτών, των κτηνοτρόφων, της παραγωγής και της εθνικής οικονομίας.

Πέραν της εποικοδομητικής αυτής συνάντησης που είχε η κ. Σκόνδρα με την ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ, είχε τη χαρά να βρεθεί με πρώην συναδέλφους της που εξακολουθούν να βρίσκονται στην υπηρεσία του Οργανισμού και του αγροτικού κόσμου.




Total
0
Shares
Previous Article
NODE2

Ετήσια χοροεσπερίδα της ΝΟ.Δ.Ε Ν.Δ Καρδίτσας με ομιλήτρια την Υπουργό Νίκη Κεραμέως

Next Article
Τρίκαλα: Συνελήφθησαν για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη οικιακής ειρήνης

Τρίκαλα: Συνελήφθησαν για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη οικιακής ειρήνης