Με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στην Καρδίτσα πέφτει η αυλαία του Φεστιβάλ Λιμνών 2022

Με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στην Καρδίτσα πέφτει η αυλαία του Φεστιβάλ Λιμνών 2022

Με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στην Καρδίτσα πέφτει η αυλαία του Φεστιβάλ Λιμνών 2022

Η αυλαία του Φεστιβάλ Λιμνών της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, θα κλείσει για φέτος με μια μοναδική συναυλία με την αγαπημένη μας Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Καρδίτσας, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται στην Καρδίτσα, με νέα μπάντα, με τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που μόλις κυκλοφόρησαν σε ένα album με τίτλο ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ αλλά και με όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα σε μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!

Θα μας ταξιδέψει με τα τραγούδια που θέλει να μας πει για να διασκεδάσουμε, να αγαπήσουμε, να νιώσουμε, να συγκινηθούμε, να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε και να ελπίσουμε όλοι μαζί. Όπως κάνουμε πάντα με την Ελεωνόρα, αλλά τώρα με περισσότερο πάθος γιατί ξέρουμε ότι δεν είναι δεδομένο. Και ξέρουμε πως έχουμε όλοι ανάγκη αυτή την έκρηξη συναισθημάτων!

Και η αλήθεια είναι ότι πάντα είναι δύσκολο να μαντέψεις ένα πρόγραμμα της Ελεωνόρας γιατί κάθε φορά διαφέρει, κάθε φορά είναι αυτό που νιώθει. Ξέρεις όμως ότι η Ελεωνόρα στην σκηνή είναι πάντα πηγαία και αυθεντική, είναι ένα σώμα και μια φωνή που φλέγεται, είναι πάντα παρούσα και ειλικρινής.

Δεν πάμε για να θυμηθούμε ή να ξαναζήσουμε, δεν πάμε για καμία κανονικότητα, πάμε για να ζήσουμε κάτι σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι από την διοργάνωση του Φεστιβάλ Λιμνών. Σας περιμένουμε όλους!

Με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στην Καρδίτσα πέφτει η αυλαία του Φεστιβάλ Λιμνών 2022

Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί: Γιάννης Αγγελόπουλος – τύμπανα, Λάμπης Κουντουρόγιαννης – κιθάρες, Βασίλης Νησσόπουλος – μπάσο, Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν, Στέλιος Φραγκούς – πλήκτρα, πιάνο.

Ηχοληψία: Γιάννης Λαμπρόπουλος, Ανδρέας Κουταλάς

Σχεδιασμός – Χειρισμός φώτων:  Γιώργος Τσάβαλος

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΙΜΝΩΝ Π.Ε.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  2022

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-Π.Ε.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ :21:00 

Ημ.Παράστασης Δήμος Κοινότητα Θέατρο Όνομα Παρ/σης
16/9 Καρδίτσα Νέα Εργατικά έναντι Νοσοκομείο Θέατρο Σκιών Καραμαγκιόλας «Ο Καραγκιόζης και ο γορίλας»

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2441350139.
Total
11
Shares