Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με στόχο την νίκη υποδέχεται ο ΑΣΚ τη Δάφνη Δαφνίου

ΑΣ Καρδίτσας

 

Τη Δάφνη Δαφνίου υποδέχεται την Τετάρτη (5 μ.μ.) ο Α.Σ.Κ.

Στόχος η νίκη

Με μοναδικό στόχο τη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα, ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD υποδέχεται την Τετάρτη στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο τη Δάφνη Δαφνίου, σε εξ αναβολής αγώνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών της Α2 Εθνικής.

Είναι το πρώτο από τα δυο εξ αναβολής ματς που έχει να δώσει ο Α.Σ.Κ. με το δεύτερο –εκτός έδρας με τον Τρίτωνα- να έχει προγραμματισθεί για τις 20 Νοεμβρίου. Η προσοχή όλης της ομάδας, στρέφεται στον αγώνα απέναντι στη Δάφνη Δαφνίου, μια νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, που διαθέτει ένα νεανικό και άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Ο Α.Σ.Κ. όμως, αφήνει πίσω του τη μέτρια εμφάνιση του Σαββάτου και κοιτά μπροστά, αφού το ματς απέναντι στη Δάφνη κρύβει παγίδες. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε άμυνα κι επίθεση και να επιστρέψουν στις νίκες. Δίπλα τους, θέλουν το φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας, που παρά το εργάσιμο της ημέρας, πρέπει να βρεθεί στο πλευρό τους και να τους ενισχύσει στην προσπάθεια για τη νίκη.

Στον αγώνα, που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό της πόλης μας, διαιτητές έχουν οριστεί οι κ.κ. Παφίλης, Ευφραιμίδης και Ταρενίδης Κ.

Ενημέρωση προς τους φιλάθλους

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, ανακοινώνονται τα εξής:

  • Η πρόσβαση των φιλάθλων που έχουν κάρτες BLUE, GOLD, εισιτήρια και προσκλήσεις, θα γίνεται από την κεντρική σκάλα, δεξιά αμέσως μετά την είσοδό τους στον περιβάλλοντα χώρο.
  • Η πρόσβαση των φιλάθλων με κινητικά προβλήματα θα γίνεται από την είσοδο ΑΜΕΑ, δίπλα στην κεντρική σκάλα.
  • Η πρόσβαση των κατόχων κάρτας VIP θα γίνεται αποκλειστικά από την είσοδο VIP.

Ενημερώνουμε πως δεν λειτουργεί το κεντρικό κυλικείο, θα υπάρχουν όμως διαθέσιμα ΔΩΡΕΑΝ νερά, μια προσφορά από το βραβευμένο φυσικό μεταλλικό νερό «ΘΕΟΝΗ».

askarditsas.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Τέσσερις νεκροί και εικοσιέξι τραυματίες στην άσφαλτο τον Οκτώβριο στη Θεσσαλία

Next Article
1ο γυναικείο τουρνουά τένις στην Καρδίτσα του Α.Ο. Αντισφαίρισης “Φαέθων”

1ο γυναικείο τουρνουά τένις στην Καρδίτσα του Α.Ο. Αντισφαίρισης “Φαέθων”

Related Posts