Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με σημαντικές επιτυχίες η συμμετοχή του ΓΕΛ ΣΟΦΑΔΩΝ στους Αγώνες Λόγου

.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το ΓΕΛ Σοφάδων συμμετείχε στους Αγώνες  Λόγου που διοργανώθηκαν από το κολλέγιο «Ανατόλια» στη Θεσσαλονίκη  στις 2-3-4 Μαρτίου 2018.

Ο όμιλος Ρητορικής του σχολείου μας, ενταγμένος στο πολιτιστικό πρόγραμμα «Η τέχνη της επιχειρηματολογίας», αποτελείται από 12 μαθητές και ασχολείται με τα εξής αγωνίσματα: Διττοί Λόγου, Προτρεπτικός Λόγος, Αυθόρμητος Λόγος και Εκφραστική Ανάγνωση.

Οι μαθητές μας ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις των Αγώνων και κατέκτησαν σημαντικές θέσεις.

Στην εκφραστική Ανάγνωση η Αποστολοπούλου Δέσποινα κατέκτησε την 4η θέση και εύφημο μνεία ανάμεσα σε 60 διαγωνιζόμενους. Οι ομάδες διττών λόγων ανάμεσα σε 38 ομάδες κατέκτησαν την 8η θέση (Δασκαλοπούλου Ιφιγένεια, Δημητριάδης Ηλίας, Μανού Μαρία)  και την 11η θέση (Τσουκνίδα Βασιλική, Δουλαδίρη Χριστίνα, Ευαγγελοπούλου Χριστίνα). Στον Αυθόρμητο Λόγο η Τσουκνίδα Βασιλική κατέλαβε την 10η θέση μεταξύ 40 διαγωνιζομένων και στον Προτρεπτικό Λόγο ο Ντογιάκας Μάριος κατέλαβε την 14η θέση ανάμεσα σε 40 διαγωνιζόμενους.

Οι μαθητές που συμμετείχαν είναι: Αποστολοπούλου Δέσποινα, Γλυκοπούλου Αναστασία, Δασκαλοπούλου Ιφιγένεια, Δημητριάδης Ηλίας, Δουλαδίρη Χριστίνα, Ευαγγελοπούλου Χριστίνα, Καρατόλιου Κατερίνα, Κυρίτση Φωτεινή, Μανού Μαρία, Μπούσδας Κωνσταντίνος, Ντογιάκας Μάριος, Τσουκνίδα Βασιλική.

Υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος είναι οι φιλόλογοι: Λιούτα Χριστίνα, Τζέλλα Βασιλική, Φίλος Ιωάννης.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος καθηγητών συγχαίρει όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους, την αξιέπαινη προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και για την αξιοπρεπή παρουσία τους σε αγώνες τόσο υψηλού επιπέδου.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Μορφωτικό Σύλλογο Σοφάδων για την οικονομική στήριξη που μας παρείχε.

Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Σοφάδων

Θεοχάρης Βασίλειος

Ο Σύλλογος Καθηγητών

 




Total
0
Shares
Previous Article

Το «ίντερνετ των πραγμάτων» στα Τρίκαλα

Next Article

Κώστας Τσιάρας: Στις διαθέσεις κουκουλοφόρων ολόκληρη η χώρα

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…