Με ψευδείς δηλώσεις έπαιρναν επιδόματα από το 2002 έως το 2015

 

Τύρναβος: Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος έξι ημεδαπών για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απάτης και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης

Από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ζευγαριού 38χρονων ημεδαπών, για το αδίκημα της απάτης. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το ζευγάρι ημεδαπών, υποβάλλοντας ψευδείς δηλώσεις σχετικά με τον αριθμό των τέκνων τους στα δημοτολόγιο του Δήμου, κατάφερε την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους, μέσω των λαμβανομένων επιδομάτων πολυτεκνίας, κατά τα έτη από 2002 έως 2015, ζημιώνοντας έτσι το ελληνικό Δημόσιο.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, με τη βοήθεια δύο άλλων ημεδαπών γυναικών ως μαρτύρων, δύο γυναίκες, φερόμενες ψευδώς ως τέκνα τους, κατάφεραν να εκδοθούν αντίστοιχα δελτία ταυτότητας.

Σε βάρος των ανωτέρω τεσσάρων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής και κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη χθες (21-03-2018) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία με σκοπό την αφαίρεση αντικείμενων, πλην όμως έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη χθες (21-03-2018) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε εμπορικό κατάστημα και χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο. Στην κατοχή του βρέθηκε η αφαιρεθείσα συσκευή, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε υπεύθυνο του καταστήματος.



Total
0
Shares