Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με πρωτοβουλία της εταιρίας ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό η ασφαλτόστρωση της επαρχιακής οδού Βατσουνιάς

Ευχαριστήρια επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατσουνιάς προς την εταιρεία «ΘΕΟΝΗ» - Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Με πρωτοβουλία της εταιρίας ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό η ασφαλτόστρωση της επαρχιακής οδού Βατσουνιάς

Η εταιρεία ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ανέλαβε το έργο της επιδιόρθωσης και ασφαλτόστρωσης ενός σημαντικού κομματιού της επαρχιακή οδού Βατσουνιάς – Καρδίτσας, προσφέροντας σημαντική βοήθεια στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο σημείο αυτό.

Μετά την καταστροφική επίδραση της κακοκαιρίας “Ντάνιελ” στη Θεσσαλία, ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Δημήτρης Τσέλιος ανέλαβε το σημαντικό έργο της επιδιόρθωσης και ασφαλτόστρωσης του συγκεκριμένου δρόμου, αντιμετωπίζοντας άμεσα τις προκλήσεις που προέκυψαν από την καταστροφή, ανταποκρινόμενος όχι μόνο στις ανάγκες της τοπικής κοινότητας αλλά και στην ευρύτερη ανάγκη για ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση της περιοχής μετά από τις φυσικές καταστροφές.

Το έργο αυτό αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της εταιρίας “ΘΕΟΝΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ” για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην ασφάλεια των μεταφορών των κατοίκων της περιοχής. Ταυτόχρονα συμβάλει ενεργά στην αειφόρο ανάπτυξη των γύρω περιοχών και του τουρισμού.

Η κοινωνική προσφορά είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο της εταιρικής ηθικής της ΘΕΟΝΗ A.E., αποδεικνύοντας το έμπρακτα με πολλαπλές δράσεις, και η οποία αποτελεί ένα σταθερό παράγοντα ανάπτυξης και συνεχούς ενίσχυσης της τοπικής κοινωνίας.


Σχετικά με το ΘΕΟΝΗ

Το Πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο

Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό με πάνω από 60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης. Αναβλύζει από φυσική πηγή, την Πηγή Γκούρα σε υψόμετρο 1100 μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμειξη, επιβάρυνση ή διεργασία, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία, τόσο στις προτιμήσεις των καταναλωτών όσο και στις αξιολογήσεις των ανώτατων επαγγελματιών της Γεύσης και της Γαστρονομίας.

Βατσουνιά, Μουζακίου 430 60 Καρδίτσα, Τ: 24450-61200
Total
0
Shares
Previous Article
eap Agrafwn Limni Plastira

Συνεδρίασε η Επιτροπή Καθοδήγησης και η ομάδα Συντονιστικού για το ειδικό Αναπτυξιακό Αγράφων

Next Article
Πέντε συλλήψεις σε περιοχές της Θεσσαλίας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Πέντε συλλήψεις σε περιοχές της Θεσσαλίας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”