Με προπονητή τον Κώστα Ρουμελιώτη ο Α.Σ. Καρδίτσας

Ο Αθηναίος προπονητής αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα αλλά και το αναπτυξιακό πρόγραμμα

O Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Ρουμελιώτη. Ο Αθηναίος προπονητής αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα, την οποία θα οδηγήσει στην παρθενική της παρουσία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Παράλληλα όμως, θα είναι ο τεχνικός υπεύθυνος όλων των μικρών αγωνιστικών ομάδων καθώς και των τμημάτων υποδομής, γεγονός που δίνει νέα διάσταση και προοπτική στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του συλλόγου.

Η συνεργασία με τον Κώστα Ρουμελιώτη, έναν επαγγελματία προπονητή με εξαιρετική κατάρτιση και πλούσιες εμπειρίες, σηματοδοτεί τη διάθεση της διοίκησης του Α.Σ.Κ. να δώσει νέα δυναμική τόσο στην ανδρική ομάδα, όσο και στις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου.

Ποιος είναι ο Κώστας Ρουμελιώτης

Ο Κώστας Ρουμελιώτης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα του στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας με την Ακαδημία 89, με την οποία σε δυο χρόνια κέρδισε ισάριθμες ανόδους από την Γ ́ σε Α ́ ΕΣΚΑΝΑ. Κατόπιν εργάστηκε σαν προπονητής στην Α1 Γυναικών και στις Εσπερίδες, με τις οποίες πέτυχε την άνοδο από την Α2 στην Α1 (συνολικά έχει πετύχει επτά ανόδους με τις ομάδες του ), ενώ εργάστηκε επίσης στην Ακαδημία Ηλιούπολης, τον Πανιώνιο κλπ.

Στην συνέχεια ανέλαβε υπεύθυνος υποδομών στον Πανελλήνιο, τη χρονιά που η ανδρική ομάδα αγωνιζόταν στην Α1 με προπονητή τον Μάνο Μανουσέλη. Η συνεργασία του με τον Μ.Μανουσέλη συνεχίστηκε στον Γ.Σ.Περιστερίου ως ασίσταντ κόουτς, με την ανδρική ομάδα να κατακτά το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Ακολούθως ανέλαβε ως πρώτος προπονητής την ομάδα του Α.Ο.Αιγάλεω στην Β ́εθνική καθώς και τον Πολυκράτη Σάμου στην Γ ́εθνική, με τον οποίο πέτυχε την παραμονή σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους. Τη χρονιά 2014­2015 ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Απόλλωνα Πάτρας, έχοντας μεταξύ άλλων, την ευθύνη της ατομικής βελτίωσης ταλαντούχων αθλητών που στελεχώνουν τις μικρές εθνικές ομάδες. Την ίδια χρονιά η εφηβική ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας κατέκτησε την 4η θέση στους τελικούς του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Την χρονιά που μας πέρασε εργάστηκε πάλι στην ανδρική ομάδα του Α.Ο.Αιγάλεω και κατάφερε αναλαμβάνοντάς την σε δυσχερή βαθμολογική θέση στα τέλη του 2015, να πετύχει την παραμονή της στην Α’ Ε.Σ.Κ.Α..

Ο Κώστας Ρουμελιώτης ήδη από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει με την ομάδα, πρόγραμμα καθημερινών προπονήσεων. Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Α.Σ.Κ. και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.
Total
0
Shares